Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

//cdncn.goodao.net/ncgce/BANNER111.jpg
//cdncn.goodao.net/ncgce/BANNER21.jpg
//cdncn.goodao.net/ncgce/BANNER333.jpg
about-us

Sugeng Rawuh

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Perusahaan kasebut dununge ana ing Bangunan Anqiu Nonggu, pojok sisih kidul-kulon kutha. Ngandelake Anqiu nampilake produk pertanian, kayata daun bawang lan jahe. Kanthi luwih saka 33.000 ginger jahe, udakara 50.000 garan scallion minangka kauntungan industri utama, perusahaan kasebut komitmen kanggo nggawe platform e-commerce profesional produk ekspor, pangembangan luwih lanjut babagan studi industri pertanian digital ing China, pangembangan merek lan pangembangan e-commerce lintas batas, tujuane kanggo promosi pertanian digital China kanthi merek lan pangembangan format anyar kayata mode e-commerce lintas batas, ngembangake model perdagangan internasional anyar.

sinau luwih lengkap

fitur kita

Berorientasi wong, terbuka lan kalebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, kerja sama global kanthi sikap "Win-win".

Produk Kita

Berorientasi wong, terbuka lan kalebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, kerja sama global kanthi sikap "Win-win".

  • Wortel

  • Bawang Putih

  • Jahe

  • sayuran

Warta

Berorientasi wong, terbuka lan kalebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, kerja sama global kanthi sikap "Win-win".