Inquiry
Form loading...
geser 1
01 02 03

Babagan awake dhewe

bab-kita-01vw8

Nongchuanggang dumunung ing Gedung Anqiu Nonggu, pojok kidul-kulon kutha. Ngandelake produk pertanian Anqiu, kayata bawang bombay lan jahe.
Kanthi luwih saka 33.000 arces jahe, watara 50.000 arces saka scallions minangka kauntungan industri utama, perusahaan wis setya mbangun munggah platform e-commerce profesional saka produk ekspor, pangembangan luwih saka pasinaon industri tetanèn digital ing China, pembangunan merek lan pangembangan e-commerce lintas-wates, ngarahake kanggo mromosiaken tetanèn digital China karo merek lan pangembangan format anyar kayata mode e-commerce lintas-wewatesan, ngembangaken model perdagangan internasional anyar.
sinau liyane

Produk Kita

Saben sayuran seger kanthi wewangian alam, nyuntikake vitalitas menyang pawon, kanggo rasa sampeyan nggawa rasa seneng sing paling murni.

Warta Anyar

Langganan Newsletter

Entuk nganyari babagan perusahaan kita lan warta sing gegandhengan babagan canabis.
Entuk akses eksklusif nalika kita miwiti produk anyar

Langganan