Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd

//cdn.globalso.com/ncgce/BANNER111.jpg
//cdn.globalso.com/ncgce/BANNER21.jpg
//cdn.globalso.com/ncgce/BANNER333.jpg
babagan awake dhewe

Welcome kanggo

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd

Perusahaan iki dumunung ing Gedung Anqiu Nonggu, pojok kidul-kulon kutha.Ngandelake produk pertanian Anqiu, kayata bawang bombay lan jahe.Kanthi luwih saka 33.000 arces jahe, watara 50.000 arces saka scallions minangka kauntungan industri utama, perusahaan wis setya mbangun munggah platform e-commerce profesional saka produk ekspor, pangembangan luwih saka pasinaon industri tetanèn digital ing China, pembangunan merek lan pangembangan e-commerce lintas-wates, ngarahake kanggo mromosiaken tetanèn digital China karo merek lan pangembangan format anyar kayata mode e-commerce lintas-wewatesan, ngembangaken model perdagangan internasional anyar.

sinau liyane

fitur kita

Wong-oriented, mbukak lan klebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, nglayani kerjasama global kanthi sikap "Win-win".

Produk Kita

Wong-oriented, mbukak lan klebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, nglayani kerjasama global kanthi sikap "Win-win".

  • Wortel

  • Bawang putih

  • jahe

  • sayuran

Kabar

Wong-oriented, mbukak lan klebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, nglayani kerjasama global kanthi sikap "Win-win".