. China 2021 Ekspor Alami Nilai Agung Cina Shandong Long Segar Bawang Ijo Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

2021 Ekspor Alami Nilai Agung Cina Shandong Long Bawang Ijo Segar

2021 Ekspor Alami Nilai Agung Cina Shandong Long Bawang Ijo Segar

Deskripsi Produk
Jeneng produk
bawang bombay
Jinis
Sayuran Umbelliferous
warna
kuning
wangun
Bunder oval
asale
Shandong, China
Ukuran
120 cm
Packing
karton
Kondisi transportasi lan panyimpenan
Suhu 2 ℃, Ventilasi: 20CBM/Jam
Musim pasokan
Kabeh Taun Around
MOQ
1 wadhah


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita