Bubuk Wortel

Bubuk Wortel

Deskripsi produk wortel wortel: Wortel wortel minangka salah sawijining panganan bubuk sing diolah, bahan baku utamane, yaiku wortel. Wortel wortel ngemot vitamin C sing akeh, uga akeh unsur tilase, bisa njaga fungsi ginjel, lan nglindhungi penglihatan. Rasane bubuk wortel apik banget, sampeyan bisa nggunakake wortel wortel kanggo tambahan nutrisi, lan banjur sampeyan bisa ngatur metabolisme, supaya sistem kekebalan awak ing kahanan sing luwih apik. Bubuk wortel gampang dimasak, angger banyune nggodhok bisa disusu


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produk wortel wortel: Wortel wortel minangka salah sawijining panganan bubuk sing diolah, bahan baku utamane, yaiku wortel. Wortel wortel ngemot vitamin C sing akeh, uga akeh unsur tilase, bisa njaga fungsi ginjel, lan nglindhungi penglihatan. Rasane bubuk wortel apik banget, sampeyan bisa nggunakake wortel wortel kanggo tambahan nutrisi, lan banjur sampeyan bisa ngatur metabolisme, supaya sistem kekebalan awak ing kahanan sing luwih apik. Bubuk wortel gampang dimasak, angger banyune nggodhok bisa disusu

Panaliten ilmiah modern nemokake yen bubuk wiji wortel ngemot macem-macem vitamin lan mineral, lignin, niasin, protein, lemak, nanging uga ngemot kalsium, fosfor, zat besi lan sapanunggalane, panganan nutrisi bubuk wiji wortel sawise dicocogake, bisa nambah kekurangan vitamin manungsa A, kanthi mangkono ngatur metabolisme, nambah kakebalan manungsa. Bubuk wiji wortel ngemot karoten, sing gampang digunakke ing awak manungsa. Wortel ngemot limang saka wolung asam amino sing dibutuhake kanggo awak manungsa, lan lisin paling akeh. Miturut riset ilmiah lan pangukuran, awak butuh udakara 95% vitamin A saka asupan panganan saka sintesis karoten, utamane ing jaman remaja, dadi produk terapi panganan sing paling apik.

bubuk, miturut proporsi pretreatment, campuran, inspeksi, kemasan, lan dadi panganan kesehatan sing wis rampung. Iki duwe efek ati lan mata sing nguntungake, diafragma bermanfaat lan usus amba, ningkatake metabolisme lan nambah kekebalan. Bisa digunakake kanggo nggawe bumbu bubur, jus banyu, topeng buah, kue lan roti, isi kue bulan, suplemen nutrisi bocah, panganan cair sing lara, gawe es krim, puding jeli, lsp

Jinis Ekstrak Herbal
Formulir Bubuk
Macem-macem wortel wortel
Bagéan Wiji
Jinis Ekstraksi Ekstrak pelarut
Kemasan gendhing serat
Papan Asal Shandong, China
Sasmita Kelas Satu
Jeneng Merek OEM
Kemampuan Pasokan 10000 Kilogram / Kilogram saben Sasi
Rincian Kemasan Kemasan biasa yaiku drum karton utawa karpet 25kg kanthi kanthong poliethelin ing sisih.

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita