. Pabrik bubuk wortel China lan Pabrik |Nongchuanggang

Wêdakakêna Wortel

Wêdakakêna Wortel

Deskripsi produk bubuk wortel: Wêdakakêna wortel minangka panganan bubuk olahan, bahan mentah utama, yaiku wortel.Wêdakakêna wortel ngandhut tingkat vitamin C sing dhuwur, uga sugih unsur trace, bisa njaga fungsi ginjel, lan nglindhungi paningal.Rasa bubuk wortel apik banget, sampeyan bisa nggunakake bubuk wortel kanggo nambah nutrisi, banjur sampeyan bisa ngatur metabolisme, supaya sistem kekebalan awak ana ing kahanan sing luwih apik.Wêdakakêna wortel gampang banget kanggo masak, anggere banyu sing nggodhok bisa cepet-cepet


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi produk bubuk wortel: Wêdakakêna wortel minangka panganan bubuk olahan, bahan mentah utama, yaiku wortel.Wêdakakêna wortel ngandhut tingkat vitamin C sing dhuwur, uga sugih unsur trace, bisa njaga fungsi ginjel, lan nglindhungi paningal.Rasa bubuk wortel apik banget, sampeyan bisa nggunakake bubuk wortel kanggo nambah nutrisi, banjur sampeyan bisa ngatur metabolisme, supaya sistem kekebalan awak ana ing kahanan sing luwih apik.Wêdakakêna wortel gampang banget kanggo masak, anggere banyu sing nggodhok bisa cepet-cepet

Riset ilmiah modern nemokake yen bubuk wiji wortel ngemot macem-macem vitamin lan mineral, lignin, niasin, protein, lemak, nanging uga ngemot kalsium, fosfor, wesi lan liya-liyane, meal nutrisi bubuk wiji wortel sawise cocog, bisa nambah kekurangan nutrisi. vitamin A manungsa, saéngga ngatur metabolisme, nambah kakebalan manungsa.Wêdakakêna wiji wortel ngandhut karoten, sing gampang diserap dening awak manungsa.Wortel ngemot nganti limang saka wolung asam amino sing dibutuhake dening awak manungsa, kanthi lisin sing paling akeh.Miturut riset lan pangukuran ilmiah, awak butuh sekitar 95% vitamin A saka asupan panganan tanduran saka sintesis karoten, utamane ing periode pertumbuhan remaja, kudu dadi produk terapi panganan sing paling apik.

bubuk, miturut proporsi tartamtu saka pretreatment, nyawiji, pengawasan, packaging lan dadi panganan kesehatan rampung.Nduweni efek ati lan penglihatan sing migunani, diafragma sing migunani lan usus sing amba, ningkatake metabolisme lan ningkatake kekebalan.Bisa digunakake kanggo nggawe bumbu bubur, jus banyu, topeng woh, kue lan roti, ngisi kue bulan, suplemen nutrisi anak, panganan cair sing lara, nggawe es krim, puding jeli, lsp.

Jinis Ekstrak Herbal
Wangun bubuk
macem-macem bubuk wortel
Part Wiji
Tipe Ekstraksi Ekstraksi pelarut
Kemasan drum serat
Panggonan Asal Shandong, China
sasmita Kelas kapisan
Jeneng merek OEM
Kapabilitas Pasokan 10000 Kilogram / Kilogram saben Wulan
Rincian Kemasan Packaging biasanipun punika 25kg net karton drum utawa kothak karo tas poliethelin ing sisih.

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita