Wortel

Wortel

Deskripsi produk wortel: Kira-kira. 5-7 wortel saben 1kg - nanging jumlah nyata bisa beda-beda. Wortel bisa dipangan mentah minangka cemilan, utawa dimasak lan digunakake ing sajian gurih lan sawetara panganan sing legi, kayata kue wortel utawa muffin. Bisa digodhog, dikukus, dipanggang, dipanggang, dipanggang, digoreng utawa dicampur nganggo gelombang mikro. Wortel kudu dimasak nganti empuk nanging isih krasa garing. Utawa masak wortel nganti empuk lan mathi utawa puree. Wortel minangka sumber sayuran vitamin sing paling sugih, saka beta-karoten. Siji wortel medium nyedhiyakake luwih saka asupan diet sing disaranake sedina. Wortel uga sumber serat panganan, vitamin c lan niasin.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produk wortel: Kira-kira. 5-7 wortel saben 1kg - nanging jumlah nyata bisa beda-beda. Wortel bisa dipangan mentah minangka cemilan, utawa dimasak lan digunakake ing sajian gurih lan sawetara panganan sing legi, kayata kue wortel utawa muffin. Bisa digodhog, dikukus, dipanggang, dipanggang, dipanggang, digoreng utawa dicampur nganggo gelombang mikro. Wortel kudu dimasak nganti empuk nanging isih krasa garing. Utawa masak wortel nganti empuk lan mathi utawa puree. Wortel minangka sumber sayuran vitamin sing paling sugih, saka beta-karoten. Siji wortel medium nyedhiyakake luwih saka asupan diet sing disaranake sedina. Wortel uga sumber serat panganan, vitamin c lan niasin.

Karoten ing wortel minangka sumber utama vitamin A, lan vitamin A bisa ningkatake pertumbuhan, nyegah infeksi bakteri, lan nglindhungi jaringan epidermis, saluran pernapasan, saluran pencernaan, sistem kemih lan sel epitel liyane. Kekurangan vitamin A bakal nyebabake xerosis konjungtiva, buta wengi, katarak, lan liya-liyane, uga atrofi otot lan organ internal, degenerasi kelamin lan penyakit liyane. Kanggo wong diwasa rata-rata, asupan vitamin A saben dina tekan 2200 unit internasional, kanggo njaga kegiatan urip normal. Fungsi kasebut nyegah kanker, sing utamane disebabake amarga karoten bisa diowahi dadi vitamin A ing awak manungsa.

Gaya Seger
Jinis Wortel
Jinis Produk Sayuran tanpa sayur-sayuran
Macem-macem Wortel
Jinis Budidaya Umume
Werna abang
Ukuran (cm) 18
Bobot (kg) 10
Papan Asal Shandong, China
Nomer Model wortel
Jeneng produk Wortel Segar Cina
Potong 2020 Taneman Paling Anyar
Werna Abang Abang
Asal Usul Cina
Pengepakan 8kg / 9kg / 10kg / 20Kg Karton
Rasane Enak
KUALITAS Kelas Paling Dhuwur
Wangun Suwe-suwe
Nyedhiyakake wektu Babak Taun
Fitur Vitamin sing dhuwur

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita