. Pabrik lan Pabrik Wortel China |Nongchuanggang

Wortel

Wortel

Deskripsi Produk Wortel: Approx.5-7 wortel saben 1kg - nanging jumlah nyata bisa beda-beda.Wortel bisa dipangan mentah minangka cemilan, utawa dimasak lan digunakake ing sajian gurih lan sawetara manis, kayata kue wortel utawa muffin.Padha bisa digodhog, dikukus, dipanggang, dipanggang, dibakar, digoreng utawa dipanasake ing gelombang mikro.Wortel kudu dimasak nganti empuk nanging isih rada renyah.Utawa masak wortel nganti empuk lan remukan utawa puree.Wortel minangka sumber sayuran paling sugih vitamin A, saka beta-karoten.Siji wortel medium nyedhiyakake luwih saka asupan diet sing disaranake sedina.Wortel uga minangka sumber serat pangan, vitamin c lan niasin.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi Produk Wortel: Approx.5-7 wortel saben 1kg - nanging jumlah nyata bisa beda-beda.Wortel bisa dipangan mentah minangka cemilan, utawa dimasak lan digunakake ing sajian gurih lan sawetara manis, kayata kue wortel utawa muffin.Padha bisa digodhog, dikukus, dipanggang, dipanggang, dibakar, digoreng utawa dipanasake ing gelombang mikro.Wortel kudu dimasak nganti empuk nanging isih rada renyah.Utawa masak wortel nganti empuk lan remukan utawa puree.Wortel minangka sumber sayuran paling sugih vitamin A, saka beta-karoten.Siji wortel medium nyedhiyakake luwih saka asupan diet sing disaranake sedina.Wortel uga minangka sumber serat pangan, vitamin c lan niasin.

Karoten ing wortel minangka sumber utama vitamin A, lan vitamin A bisa ningkatake pertumbuhan, nyegah infeksi bakteri, lan nglindhungi jaringan epidermis, saluran pernapasan, saluran pencernaan, sistem urin lan sel epitelium liyane.Kurang vitamin A bakal nyebabake xerosis konjungtiva, rabun wengi, katarak, lan liya-liyane, uga atrofi otot lan organ internal, degenerasi genital lan penyakit liyane.Kanggo wong diwasa rata-rata, asupan saben dina vitamin A tekan 2200 unit internasional, kanggo njaga aktivitas urip normal.Nduwe fungsi nyegah kanker, sing utamane amarga kasunyatan manawa karoten bisa diowahi dadi vitamin A ing awak manungsa.

Gaya seger
Jinis Wortel
Jinis produk Sayuran Umbelliferous
macem-macem Wortel
Jinis Budidaya UMUM
warna abang
Ukuran (cm) 18
Bobot (kg) 10
Panggonan Asal Shandong, China
Nomer Model wortel
jeneng produk Wortel seger Cina
potong 2020 Pamotongan Anyar
warna Oranye Abang
asale Cina
Packing 8kg / 9kg / 10kg / 20Kg Karton
Rasa Enak
KUALITAS Kelas ndhuwur
wangun dawa
Nyedhiyani wektu Babak taun
Fitur Vitamin dhuwur

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita