Wortel

  • Meshed Carrot

    Wortel Meshed

    Deskripsi produk wortel meshed: Wortel meshed sing nutritious ora mung rasa sing nggodho, nanging uga dianggep panganan kesehatan anti kanker, panganan sing ana akeh karoten, sawise mlebu ing awak bakal diowahi dadi vitamin A, bisa nyebabake sel kanker mudhun kanthi signifikan, lan wortel lignin sing meshed uga bahan anti-kanker alami, mula masarakat asring mangan wortel meshed bisa menehi efek nyegah kanker.

  • Dehydrated carrot

    Wortel sing wis garing

    Deskripsi produk wortel sing dehidrasi: Wortel dehidrasi minangka produk garing sing nahan rasa wortel asli sabisa tanpa banyu. Efek dehidrasi yaiku nyuda kelembapan ing wortel, nambah konsentrasi zat larut, nyandhet aktivitas mikroba, lan ing wektu sing padha, kegiyatan enzim sing ana ing wortel dilarang, saengga produk kasebut bisa disimpen nganti cukup suwe periode wektu.

  • Carrot

    Wortel

    Deskripsi produk wortel: Kira-kira. 5-7 wortel saben 1kg - nanging jumlah nyata bisa beda-beda. Wortel bisa dipangan mentah minangka cemilan, utawa dimasak lan digunakake ing masakan gurih lan sawetara panganan sing legi, kayata kue wortel utawa muffin. Bisa digodhog, dikukus, dipanggang, dipanggang, dipanggang, digoreng utawa dicampur nganggo gelombang mikro. Wortel kudu dimasak nganti empuk nanging isih krasa garing. Utawa masak wortel nganti empuk lan mathi utawa puree. Wortel minangka sumber sayuran vitamin sing paling sugih, saka beta-karoten. Siji wortel medium nyedhiyakake luwih saka asupan diet sing disaranake sedina. Wortel uga sumber serat panganan, vitamin c lan niasin.

  • Carrot Powder

    Bubuk Wortel

    Deskripsi produk wortel wortel: Wortel wortel minangka salah sawijining panganan bubuk sing diolah, bahan baku utamane, yaiku wortel. Wortel wortel ngemot vitamin C sing akeh, uga akeh unsur tilase, bisa njaga fungsi ginjel, lan nglindhungi penglihatan. Rasane bubuk wortel apik banget, sampeyan bisa nggunakake wortel wortel kanggo tambahan nutrisi, lan banjur sampeyan bisa ngatur metabolisme, supaya sistem kekebalan awak ing kahanan sing luwih apik. Bubuk wortel gampang dimasak, angger banyune nggodhok bisa disusu