. Sejarah Perusahaan - Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Riwayat Perusahaan

Riwayat Perusahaan

"China bakal terus ndhukung perusahaan saka kabeh negara kanggo njelajah kesempatan bisnis ing China liwat platform mbukak kayata Expo," ujare Presiden Xi Jinping.China bakal nutul potensial wutah perdagangan internasional lan menehi kontribusi positif kanggo wutah perdagangan internasional lan pembangunan ekonomi donya.China bakal nyepetake pangembangan wangun lan model bisnis anyar, kayata e-commerce lintas-wates, kanggo nuwuhake pembalap anyar perdagangan manca.

Anqiu City of Shandong Province resolutely ngleksanakake pancasan lan aransemen saka Komite Pusat Partai lan Dewan Negara, mbenakake lan stabilizes kabijakan perdagangan internasional lan ngukur, nyurung nerusake ing "limang optimizations" lan "telung construction", cultivates wangun anyar lan model manca. perdagangan, lan ajeg dipun promosiaken pembangunan kualitas dhuwur saka perdagangan ekspor.Ing latar mburi kalem ing perdagangan global, China perdagangan manca wis bucked gaya lan tekan rekor dhuwur ing syarat-syarat wutah.Kita wis entuk kemajuan anyar kanggo njamin stabilitas lan ningkatake kualitas perdagangan manca China.

Ing latar mburi kebijakan iki, Anqiu Agricultural Development Group, perusahaan ibukutha negara, lan China Rural Innovation Port Co., Ltd. bebarengan ngadegake Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd, sing dikenal minangka NCG.Minangka proyek utama Kutha Anqiu ing taun iki, NCG ora mung minangka proyek utama kanggo ndhukung produk pertanian lokal, nanging uga minangka dorongan kanggo pangembangan ekonomi lan pembangunan komprehensif Kutha Anqiu.Minangka pasar gedhe kanggo produk pertanian, Anqiu ora mung sugih ing bawang ijo, jahe, nanging uga macem-macem sayuran.Platform e-commerce lintas-wates Pelabuhan Inovasi Pertanian dibangun khusus kanggo platform ekspor bawang ijo, jahe lan sayuran, sing minangka produk fitur saka Kutha Anqiu.

Wiwit diadegake wiwit awal Januari 2021, ing antarane 148 perusahaan ekspor pertanian ing Anqiu, saiki ana 20 sing gabung karo platform kasebut.Versi Cina kanggo platform kasebut wis online ing 7 Januarith, lan versi Inggris online ing 17 Januarith.Antarane 17 Januari lan 26 Januari ana ing ndhuwur 40000 kunjungan, entuk total 4 tawaran, dialokasikan saka Korea Selatan, Inggris, lan Selandia Baru, kanthi total volume $678628.Pesenan saka Prancis, Australia, lan Rusia lagi dirembug.