Riwayat Perusahaan

Riwayat Perusahaan

"China bakal terus ndhukung perusahaan saka kabeh negara kanggo nggoleki kesempatan bisnis ing China liwat platform terbuka kayata Expo," ujare Presiden Xi Jinping. China bakal nggunakake potensial pertumbuhan perdagangan internasional lan menehi kontribusi positif kanggo pertumbuhan perdagangan internasional lan pembangunan ekonomi global. Tiongkok bakal nyepetake pangembangan formulir lan model bisnis anyar, kayata e-commerce lintas batas, kanggo nuwuhake driver perdagangan asing anyar. "

Kutha Anqiu Provinsi Shandong kanthi tegas ngetrapake keputusan lan pengaturan Komite Pusat Partai lan Dewan Negara, ngapikake lan nyetabilake kabijakan lan langkah-langkah perdagangan internasional, meksa maju "limang optimisasi" lan "telung konstruksi", ngasilake bentuk lan model anyar asing perdagangan, lan terus-terusan nyengkuyung pangembangan perdagangan ekspor sing bermutu. Amarga latar mburi perdagangan global sing alon, perdagangan asing Tiongkok wis nambah tren lan tekan rekor dhuwur ing babagan pertumbuhan. Kita wis entuk kemajuan anyar kanggo njamin stabilitas lan ningkatake kualitas perdagangan manca China.

Ing latar mburi kabijakan kasebut, Grup Pengembangan Pertanian Anqiu, perusahaan modal negara duweke negara, lan China Rural Innovation Port Co., Ltd. bareng-bareng nggawe Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd, sing dikenal kanthi jeneng NCG. Minangka proyek utama Kutha Anqiu taun iki, NCG ora mung proyek utama kanggo ndhukung produk pertanian lokal, nanging uga nyurung pangembangan ekonomi lan pangembangan Kota Anqiu sing komprehensif. Minangka pasar gedhe kanggo produk pertanian, Anqiu ora mung sugih bawang ijo, jahe, nanging uga sayuran sing akeh. Platform e-commerce lintas batas Pelabuhan Inovasi Pertanian khusus digawe kanggo platform ekspor bawang ijo, jahe lan sayuran, sing dadi produk unggulan saka Kota Anqiu.

Wiwit didegake wiwit Januari 2021, ing antarane148 perusahaan ekspor pertanian ing Anqiu, saiki ana 20 wong sing gabung karo platform kasebut. Versi Cina kanggo platform kasebut wis online tanggal 7 Januarith, lan versi Inggris wis online tanggal 17 Januarith. Antarane tanggal 17 Januari lan 26 Januari ana luwih saka 40000 kunjungan, total penawaran 4, dialokasikan saka Korea Selatan, Inggris, lan Selandia Baru, kanthi total volume $ 678628. Pesenan saka Prancis, Australia, lan Rusia lagi dirundingake.