Pambuka Perusahaan

Pambuka Perusahaan

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd minangka platform e-commerce perdagangan ekspor lan perdagangan manca sing digawe bareng karo Anqiu Agricultural Development Group, platform ibukutha negara China China Innovation Port Co, Ltd. Perusahaan iki dununge ing Bangunan Anqiu Nonggu, pojok kidul kutha. Ngandelake Anqiu nampilake produk pertanian, kayata daun bawang lan jahe. Kanthi luwih saka 33.000 ginger jahe, udakara 50.000 garan scallion minangka kauntungan industri utama, perusahaan kasebut komitmen kanggo nggawe platform e-commerce profesional produk ekspor, pangembangan luwih lanjut babagan studi industri pertanian digital ing China, pangembangan merek lan pangembangan e-commerce lintas batas, tujuane kanggo promosi pertanian digital China kanthi merek lan pangembangan format anyar kayata mode e-commerce lintas batas, ngembangake model perdagangan internasional anyar.

Ngumpulake kabeh profesional, finansial, informasi lan teknologi, pendhidhikan lan fénoména ékonomi modhèrn liyane, kanggo basis akademik lan praktik tani "lembah pertanian", panggunaan Big Data, Cloud Computing, Blok Rantai, kayata integrasi sumber daya Internet Internet of Things , mbangun kombinasi keuangan, riset ilmiah, perdagangan, industri, pertanian, akademi pertanian integrasi model pangembangan anyar e-commerce lintas batas, kanthi tujuan kanggo mbantu nambah penghasilan para petani, ngewangi bisnis lokal supaya bisa ngembangake Pangembangan pertanian Anqiu minangka standar pertumbuhan ekonomi anyar, nggawe Shandong Weifang minangka bangku standar standar sing ditandhani nganti ekspor negara kasebut. Iki bakal nyumbang kanggo tuwuhing perdagangan internasional lan pangembangan ekonomi global, lan mbangun landasan sing kuat kanggo mbangun jendela anyar kanggo pambukaan lan pembangunan pertanian China lan pusat kerja sama internasional.