. Pambuka Perusahaan - Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Pambuka perusahaan

Pambuka perusahaan

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co Ltd minangka platform e-commerce ekspor lan perdagangan manca sing diadegake bebarengan dening Anqiu Agricultural Development Group, platform ibukutha negara China Rural Innovation Port Co., Ltd. Perusahaan kasebut dumunung ing Gedung Anqiu Nonggu, pojok kidul-kulon kutha.Ngandelake produk pertanian Anqiu, kayata bawang bombay lan jahe.Kanthi luwih saka 33.000 arces jahe, watara 50.000 arces saka scallions minangka kauntungan industri utama, perusahaan wis setya kanggo mbangun munggah platform e-commerce profesional saka produk ekspor, pangembangan luwih saka pasinaon industri tetanèn digital ing China, pangembangan merek. lan pembangunan e-commerce lintas-wewatesan, ngarahke ing mromosiaken tetanèn digital China karo merek lan pangembangan format anyar kayata mode e-commerce lintas-wates, ngembangaken model perdagangan internasional anyar.

Nglumpukake kabeh profesional, keuangan, informasi lan teknologi, pendidikan lan fenomena ekonomi modern liyane, kanggo basis akademisi lan praktik pertanian "lembah pertanian" China, nggunakake Big Data, Cloud Computing, Chain Blocks, kayata integrasi teknologi Internet of Things sumber daya. , mbangun kombinasi keuangan, riset ilmiah, perdagangan, industri, tetanèn, akademi pertanian integrasi model pangembangan anyar e-commerce lintas-wates, ngarahake kanggo nambah pendapatan petani, ngewangi bisnis lokal kanggo berkembang, cultivate pembangunan tetanèn Anqiu standar wutah ekonomi anyar, mbangun Shandong Weifang bench standar dhuwur menehi tandha nganti ekspor negara.Iku bakal kontribusi kanggo wutah saka perdagangan internasional lan pembangunan ekonomi donya, lan mbangun munggah dhasar padhet kanggo mbangun jendhela anyar kanggo China kang tetanèn mbukak-up lan pembangunan lan pusat anyar kanggo kerjasama internasional.