Hubungi Kita

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Alamat

Persimpangan dalan Hua'an lan Xiaxiao Dalan, Anqiu, Kota Weifang, Provinsi Shandong

Telpon

Sales: + 86-13884825518

Dhukungan: + 86-18663627673

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita