. China Bawang putih seger Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

Bawang putih sing seger

Bawang putih sing seger

Bawang putih ngandhut luwih saka 200 zat, sing kondusif kanggo kesehatan fisik lan mental, saliyane protein lan vitamins, kalsium, wesi, seng lan unsur liyane komposisi uga luwih KALUBÈRAN, nutrisi papak wis cedhak banget kanggo jantung wong, nanging Akeh wong sing ora ngrasakake manfaat kanggo kesehatan awak saka ewating bawang putih, bawang putih mentah sejatine uga duwe kekurangan, uga akeh cara masak bawang putih.


Detail Produk

Tag produk

Bawang putih ngandhut luwih saka 200 zat, sing kondusif kanggo kesehatan fisik lan mental, saliyane protein lan vitamins, kalsium, wesi, seng lan unsur liyane komposisi uga luwih KALUBÈRAN, nutrisi papak wis cedhak banget kanggo jantung wong, nanging Akeh wong sing ora ngrasakake manfaat kanggo kesehatan awak saka ewating bawang putih, bawang putih mentah sejatine uga duwe kekurangan, uga akeh cara masak bawang putih.

Bawang putih kanthi macem-macem luwih saka 200 zat sing kondusif kanggo kesehatan fisik lan mental, saliyane protein, vitamin E, C lan kalsium, zat besi, selenium lan unsur nutrisi liyane, sing paling diprihatinake saben wong yaiku ningkatake kekebalan awak manungsa saka S. - allylcysteamine (SAC), lan pasukan antibakteri allicin.

Yen papak dicampur karo kuning endhog, bisa nyandhet pembuluh getih lan tuwa kulit, endhog yolk ngemot lesitin bisa mbusak adhesion kolesterol ing tembok prau getih, muter peran ing Mudhunake kolesterol.Kajaba iku, kuning endhog uga ngandhut vitamin E sing sugih, bisa nyandhet asam aktif, nyuda pembuluh getih lan penuaan kulit;Bawang putih nambah sirkulasi getih.Kolokasi siji iki ora mung bisa duwe efek anti-tuwa sing luwih apik, dadi wedi karo perawatan penyakit kadhemen malah dandanan rambut uga duwe efek sing apik.Kanggo sing ora seneng ambune bawang putih, bawang putih karo kuning telur dadi pilihan sing apik.Iki minangka campuran bawang putih lan kuning endhog sing wis ditumbuk, banjur digoreng alon-alon.Iku ora pedas utawa weteng-rousing.

Kajaba iku, sawetara komponen uga bisa nyegah sawetara penyakit sistem pernapasan, kayata stabilisasi tekanan getih, ningkatake sistem sirkulasi getih, nyegah agregasi platelet, nyegah trombosis, ngatur glikolisis, lan liya-liyane. Mulane, bawang putih ora mung perlu ing kabeh proses masak, nanging uga cara kunci kanggo nyegah lan ngobati penyakit ing kabeh proses urip.

Gaya seger
Jinis Bawang putih
Jinis produk Sayuran Liliaceous
Ukuran (cm) 5
Panggonan Asal Shandong, China
Nomer Model A1
jeneng produk Bawang putih
werna putih
Macem-macem Bawang putih normal
Ukuran 4.5-5.0cm, 5.0-5.5cm, 5.5-6.0cm, 6.0-6.5cm
Ngirit wektu 9 sasi ing kondisi sing tepat
Jumlah minimal 28 ton
Paket tas bolong utawa karton
wektu pangiriman Ing 7 dina
Pelabuhan Pelabuhan Qingdao
asale Shandong, China

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita