Cengkeh bawang putih seger

Cengkeh bawang putih seger

Bawang putih ngemot luwih saka 200 zat, sing nyebabake kesehatan fisik lan mental, kajaba protein lan vitamin, kalsium, zat besi, seng lan komposisi unsur liyane sing uga akeh banget, nutrisi papak wis cedhak karo atine wong, nanging akeh wong sing ora ngrasakake kesehatan awak amarga bawang putih, yaiku bawang putih mentah, uga kekurangan, uga akeh cara masak papak.


Detail Produk

Tag Produk

Bawang putih ngemot luwih saka 200 zat, sing nyebabake kesehatan fisik lan mental, kajaba protein lan vitamin, kalsium, zat besi, seng lan komposisi unsur liyane sing uga akeh banget, nutrisi papak wis cedhak karo atine wong, nanging akeh wong sing ora ngrasakake kesehatan awak amarga bawang putih, yaiku bawang putih mentah, uga kekurangan, uga akeh cara masak papak.

Bawang putih kanthi macem-macem luwih saka 200 zat sing kondusif kanggo kesehatan fisik lan mental, saliyane protein, vitamin E, C lan kalsium, zat besi, selenium lan unsur nutrisi liyane, sing paling dielingake yaiku nambah kekebalan awak manungsa saka S - allylcysteamine (SAC), lan kekuatan antibakteri saka allicin.

Yen papak dicampur karo kuning telur, bisa nyegah pembuluh getih lan penuaan kulit, kuning telur sing ana ing lecithin bisa ngilangi adhesi kolesterol ing tembok pembuluh getih, duweni pengaruh kanggo nyuda kolesterol. Kajaba iku, kuning telur uga ngemot vitamin E sing akeh, bisa nyandhet asam aktif, nyuda pembuluh getih lan tuwa kulit; Bawang putih nambah sirkulasi getih. Kolokasi siji iki ora mung bisa duwe efek anti-penuaan sing luwih apik, dadi wedi yen ngobati penyakit adhem sanajan tata rambut uga duwe efek sing apik. Kanggo sing ora seneng karo mambu bawang putih, bawang putih nganggo kuning telur iku pilihan sing tepat. Yaiku campuran bawang putih lan kuning endhog, banjur digoreng alon-alon. Iki ora nyenyet utawa uga weteng.

Kajaba iku, sawetara komponen uga bisa nyegah sawetara penyakit ing sistem pernapasan, kayata tekanan getih sing stabil, ningkatake sistem sirkulasi getih, nyegah agregasi trombosit, nyegah trombosis, ngatur glikolisis, lan liya-liyane., Papak ora mung perlu ing kabeh proses. masak, nanging uga cara utama kanggo nyegah lan ngobati penyakit ing kabeh proses urip.

Gaya Seger
Jinis Bawang Putih
Jinis Produk Sayuran Liliaceous
Ukuran (cm) 5
Papan Asal Shandong, China
Nomer Model A1
Jeneng produk Bawang Putih
warna putih
Varitey Papak putih normal
Ukurane 4.5-5.0cm, 5.0-5.5cm, 5.5-6.0cm, 6.0-6.5cm
Ngirit wektu 9 wulan ing kahanan sing tepat
Jumlah minimal 28 ton
Paket tas bolong utawa karton
Wektu pangiriman Sajrone 7 dina
Pelabuhan Pelabuhan Qingdao
Asal Usul Shandong, China

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita