Woh beku

  • Frozen fruit

    Woh beku

    100% woh alami, Apik kanggo sampeyan, Ora ana warna gawean, rasa utawa pengawet, Ora ana gula tambahan, Sumber vitamin C kanggo sistem kekebalan awak sing sehat - Minangka bagéan saka panganan sing sehat. Siji wiji woh padha karo udakara 150g. Pedoman panganan Australia nyaranake 2 woh woh saben dina., Sumber serat kanggo pencernaan sehat - Minangka bagean saka panganan sing sehat. Siji wiji woh padha karo udakara 150g. Pedoman panganan Australia nyaranake 2 woh woh saben dina., Napa ora nyoba - nyampurnakake pavlova karo woh wohan campuran sing beku lan taburan bubuk vanilla, Woh sedina: 1 cangkir = 1 porsi woh - Minangka bagean saka pola panganan sing sehat . Siji wiji woh padha karo udakara 150g. Pedoman panganan nasional nyaranake 2 woh woh saben dina.