Woh beku

  • Woh beku

    Woh beku

    100% woh-wohan alami, Apik kanggo sampeyan, Ora ana pewarna buatan, rasa utawa pengawet, Tanpa gula tambahan, Sumber vitamin C kanggo sistem kekebalan sing sehat - Minangka bagéan saka diet seimbang sing sehat.Siji porsi woh padha karo kira-kira 150g woh.Pedoman diet Australia nyaranake 2 porsi woh saben dina., Sumber serat kanggo pencernaan sehat - Minangka bagéan saka diet imbang sehat.Siji porsi woh padha karo kira-kira 150g woh.Pedoman diet Australia nyaranake 2 porsi woh saben dina., Apa ora nyoba - nyampurnakake pavlova karo woh wohan beri campuran beku lan sprinkling bubuk vanila, Woh saben dina: 1 tuwung = 1 porsi woh - Minangka bagéan saka diet imbang sing sehat .Siji porsi woh padha karo kira-kira 150g woh.Pedoman diet nasional nyaranake 2 sajian woh saben dina.