Cengkeh bawang putih beku

Cengkeh bawang putih beku

Cengkeh bawang putih sing diawet kanthi cepet yaiku salah sawijining produk pamrosesan bawang putih sing jero. Kanthi papak minangka bahan baku utama, wis akeh digunakake dening masarakat internasional. Ing kahanan normal, produksi cengkeh bawang putih iki butuh inspeksi bahan baku, rendhem, kupas lan liyane saka 10 langkah lan proses.


Detail Produk

Tag Produk

Cengkeh bawang putih sing diawet kanthi cepet yaiku salah sawijining produk pamrosesan bawang putih sing jero. Kanthi papak minangka bahan baku utama, wis akeh digunakake dening masarakat internasional. Ing kahanan normal, produksi cengkeh bawang putih iki butuh inspeksi bahan baku, rendhem, kupas lan liyane saka 10 langkah lan proses.

Pemeriksaan bahan baku: bahan baku dibutuhake dhisik kanthi bentuk sing lengkap, ora bosok, ora rusak, ora ana penyakit utawa hama serangga, ora ana cengkeh bawang putih gula lan produk utawa kotoran sing cacat liyane.

Rendhem: Rendhem kabeh papak ing banyu sing resik udakara 15 ~ 30 menit kanggo nggampangake peeling. Ngupas: Kupas bawang putih sing wis direndhem nganggo bawang putih dikupas sapisan. Pengupas kaping pindho: kanggo sing ora dikethok cengkeh bawang putih saka pemrosesan mesin, cengkeh kudu dikupas kanthi manual kanggo njaga supaya kulit bawang putih di resiki.

Rating: Ukuran cengkeh bawang putih dicenthang lan diwenehi nilai miturut kebutuhan pelanggan. Pamriksa: pamriksa staf bengkel, ngilangi penyakit lan hama serangga, warna ala, karusakan, bekas garing, bintik rotton, lan produk uga cacat liyane.

Disinfeksi: panrima nasi papak sing mumpuni ing 100 mg / liter larutan natrium hypochlorite 15 menit, entuk bakteri patogen ing permukaan sing bisa mateni tujuan kasebut. Reresik: Mbilas nganggo banyu mili kanggo mbusak larutan residu sodium hypochlorite. Dehidrasi: copot kelembapan ing permukaan beras bawang putih kanthi mesin pengeringan udara.

Pembekuan cepet: lebokake nasi papak sing wis mumpuni sawise seri perawatan ing ndhuwur menyang beku jinis sabuk net. Suhu ing wektu produksi ana ing sangisore -25, lan suhu ing tengah produk ing ngisor iki -18sawise beku cepet.

Pengepakan: Pengepakan kudu dilakoni ing ruangan pengepakan sing resik lan sanitasi, lan suhu ruang kudu dikontrol sajrone 0 ~ 10.

Deteksi logam: kabeh produk kudu lulus detektor logam, lokakarya khusus kanggo operasi, personel kontrol kualitas tugas kanggo nindakake tes sensitivitas saben jam.

Pendingin: produk sing dikemas kudu disimpen ing wektu sing tepat. Kanggo mesthekake kualitas produk, suhu panyimpenan kudu dijaga ing -20±2lan suhu tengah produk rampung ing ngisor iki -18.

Gaya FROZEN
Jinis Bawang Putih
Jinis pangolahan Dikupas
Proses Pembekuan IQF
Jinis Budidaya Umume
Bagéan KABEH
Wangun Wangun Khusus
Kemasan Akeh
Sasmita A
Bobot (kg) 10
Papan Asal Shandong, China
Jeneng produk Cengkeh bawang putih beku musim anyar
Werna Putih
Materi Bawang Putih Segar 100%
Rasane Rasa Khas
Ukurane 150-200 / 200-280 / 280-380pcs / kg
KANGGO URIP 24 Wulan Ngisor -18 Gelar
Pengepakan 10 Kg / CTN
MOQ 12 Ton
Katemtuan rega FOB CIF CFR
Kiriman Ajakan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita