. China Frozen clove papak Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

Cengkeh bawang putih beku

Cengkeh bawang putih beku

Cengkeh bawang putih sing diawetake kanthi cepet minangka salah sawijining produk pangolahan bawang putih sing jero.Kanthi bawang putih minangka bahan baku utama, wis akeh digunakake dening masyarakat internasional.Ing kahanan normal, produksi cengkeh bawang putih iki mbutuhake inspeksi bahan mentah, rendhem, peeling lan luwih saka 10 langkah lan proses liyane.


Detail Produk

Tag produk

Cengkeh bawang putih sing diawetake kanthi cepet minangka salah sawijining produk pangolahan bawang putih sing jero.Kanthi bawang putih minangka bahan baku utama, wis akeh digunakake dening masyarakat internasional.Ing kahanan normal, produksi cengkeh bawang putih iki mbutuhake inspeksi bahan mentah, rendhem, peeling lan luwih saka 10 langkah lan proses liyane.

Inspeksi bahan mentah: bahan mentah dibutuhake pisanan kanthi wangun lengkap, ora bosok, ora rusak, ora ana penyakit utawa hama serangga, ora ana cengkeh bawang putih gula lan produk utawa rereged liyane.

Rendhem: Rendhem kabeh papak ing banyu sing resik nganti 15-30 menit kanggo nggampangake peeling.Peeling: kupas bawang putih sing wis direndhem nganggo alat kupas bawang putih.Kapindho peeling: kanggo sing ora peeled cloves papak saka mesin peeling Processing, cloves kudu manual peeled kanggo mesthekake yen kulit papak kanggo ngresiki.

Grading: Ukuran cengkeh bawang putih dicenthang lan dinilai miturut syarat pelanggan.Pemriksaan: inspeksi staf bengkel, ngilangi penyakit lan hama serangga, warna sing ora apik, karusakan, bekas garing, bintik rotton, lan produk lan impurities liyane sing rusak.

Disinfection: acceptance saka beras papak qualified ing 100 mg / liter saka sodium hypochlorite solusi kecemplung 15 menit, entuk lumahing bakteri pathogenic kanggo matèni waé.Reresik: mbilas nganggo banyu mlaku kanggo mbusak solusi residu natrium hipoklorit.Dehidrasi: mbusak kelembapan ing permukaan beras bawang putih kanthi mesin pengering udara.

Pembekuan cepet: sijine beras papak qualified sawise seri ndhuwur perawatan menyang mesin pembeku jinis sabuk net.Suhu ing wektu produksi ngisor -25, lan suhu ing tengah produk ing ngisor -18sawise beku cepet.

Packing: Packing kudu digawa metu ing khusus resik lan sanitary packing kamar, lan suhu papan dibutuhake kanggo kontrol ing 0 ~ 10.

Deteksi logam: kabeh produk kudu ngliwati detektor logam, bengkel khusus personel kanggo operate, personel kontrol kualitas tugas kanggo nindakake tes sensitivitas saben jam.

Pendinginan: produk sing dikemas kudu disimpen ing wektu sing tepat.Kanggo njamin kualitas produk, suhu panyimpenan kudu dijaga ing -20±2lan suhu tengah produk rampung ing ngisor -18.

Gaya BEKU
Jinis Bawang putih
Jinis Pangolahan dikupas
Proses pembekuan IQF
Jinis Budidaya UMUM
Part KABEH
wangun Wangun Khusus
Kemasan akeh
sasmita A
Bobot (kg) 10
Panggonan Asal Shandong, China
jeneng produk Musim anyar beku cengkeh bawang putih
warna Putih
Bahan 100% Bawang Putih seger
Rasa Rasa Khas
Ukuran 150-200 / 200-280 / 280-380pcs / kg
URIP 24 Wulan Under -18 Degree
Packing 10 Kg/CTN
MOQ 12 Ton
Ketentuan Rega FOB CIF CFR
Kintunan Prompt

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita