. Pabrik lan Pabrik Tempel Jahe Beku China |Nongchuanggang

Tempel Jahe beku

Tempel Jahe beku

Efek kringet jahe musim dingin apik banget, ngemot gingerol sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori permukaan kulit mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing mriyang tanpa kringet, mangan jahe musim dingin. ing wektu bisa ningkataké discharge kringet, uga suhu awak manungsa bakal dropped bali menyang normal sanalika bisa.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan produk tempel jahe beku: Efek kringet jahe musim dingin apik banget, ngemot gingerol sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori permukaan kulit mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam panas tanpa kringet, mangan sawetara jahe mangsa ing wektu bisa ningkataké discharge kringet, uga suhu awak manungsa bakal dropped bali menyang normal sanalika bisa.

Jahe iku jenis bahan pangan alam anget, bisa mbusak awak saka kadhemen uga bisa divergent hawa anyep angin, kadhemen kadhemen relief apik manungsa, utamané ing mangsa kadhemen mangsa, wong digunakake kanggo godhok banyu kanggo ngombe, bisa nambah awak. marang anti-kadhemen, lan bisa nyegah kadhemen hawa anyep, nanging sing nandhang sangsara marga saka kadhemen njupuk Ginger Susah, padha njupuk mengko marang Recovery penyakit.

Mangsa bisa ningkatake sekresi jus pencernaan, jahe uga bisa nyuda sterilisasi inflamasi, lan bisa ngatur limpa lan weteng, bisa ngenthengake kadhemen limpa lan weteng, lan supaya weteng manungsa kadhemen nyebabake nyeri weteng sanalika bisa, wong liyane mual lan muntah disebabake invasi racun kadhemen lan gejala salabetipun kayata palpitations, lan mundhut saka napsu, karo jahe mangsa ngombe banyu nggodhok bisa nggawe gejala.

Kunyit ing jahe mangsa ene ngombe unsur pedhes minangka bahan obat alami, bisa mateni salmonella ing awak manungsa, lan bisa nyegah aktivitas macem-macem bakteri sensitif, bisa nyegah awak manungsa amarga infeksi bakteri lan inflamasi, asring kanggo bakteri manungsa. disentri lan enteritis bakterial lan inflamasi rongga lisan nduweni efek terapeutik sing apik banget, bisa nyebabake inflamasi ing awak cepet ilang.

Gaya BEKU
Jinis jahe
Jinis Pangolahan beku
Proses pembekuan beku
Jinis Budidaya UMUM
Part KABEH
wangun tempel
Kemasan tas
Sertifikasi ISO9001/HACCP/GLOBAL GAP
sasmita Kelas ndhuwur
Bobot (kg) 1
Panggonan Asal Shandong, China
Jeneng merek Panganan artisan
warna kuning
asale Shanghai
Kualitas Kelas ndhuwur
Paket 10kg karo karton

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita