Sayuran Beku

  • Frozen vegetables

    Sayuran beku

    Sayuran beku minangka salah sawijining panganan sing beku, yaiku panganan cilik sing digawe saka sayuran beku kayata mrico, tomat, kacang buncis lan timun ing suhu paling endhek lan bisa uga sawise diproses.