Sayuran beku

  • Sayuran beku

    Sayuran beku

    Sayuran beku minangka jinis panganan beku, yaiku paket panganan cilik sing digawe kanthi beku sayuran seger kayata mrico, tomat, kacang buncis lan timun kanthi suhu sing paling murah lan sanalika bisa diproses.