Bawang Putih

  • Black garlic

    Papak ireng

    Bawang putih ireng, digawe saka bawang putih mentah seger lan difermentasi ing kothak fermentasi kanthi kulit suwene 90 ~ 120 dina, duwe efek antioksidan sing apik. Bawang putih ireng minangka panganan sing wis dingerteni kabeh wong. Mangan papak ireng bisa dadi apik kanggo kesehatan, utamane bawang putih ireng bisa digunakake kanggo mbantu ningkatake kesehatan pembuluh getih. Bawang putih ireng minangka panganan sing sehat banget tanpa efek samping. Mula, masarakat bisa yakin nalika mangan papak ireng, lan ora ana tabu kolokasi.

  • Fresh garlic clove

    Cengkeh bawang putih seger

    Bawang putih ngemot luwih saka 200 zat, sing nyebabake kesehatan fisik lan mental, kajaba protein lan vitamin, kalsium, zat besi, seng lan komposisi unsur liyane sing uga akeh banget, nutrisi papak wis cedhak karo atine wong, nanging akeh wong sing ora ngrasakake kesehatan awak amarga bawang putih, yaiku bawang putih mentah, uga kekurangan, uga akeh cara masak papak.

  • Frozen  garlic clove

    Cengkeh bawang putih beku

    Cengkeh bawang putih sing diawet kanthi cepet yaiku salah sawijining produk pamrosesan bawang putih sing jero. Kanthi papak minangka bahan baku utama, wis akeh digunakake dening masarakat internasional. Ing kahanan normal, produksi cengkeh bawang putih iki butuh inspeksi bahan baku, rendhem, kupas lan liyane saka 10 langkah lan proses.

  • Fresh Garlic

    Bawang Putih Segar

    Varietas papak sing paling umum ngemot 10 siung (utawa segmen) kanthi kulit putih. Minangka aturan, jengkel sing luwih cilik saya kuwat rasa! Bawang putih bisa dipangan mentah utawa dimasak. Bawang putih mentah menehi rasa tajam sing kuat, nalika masak menehi rasa luwih lembut. Bawang putih gampang dibakar, mula jaga-jaga nalika nggoreng utawa tumis. Bisa digunakake ing sajian sayur-sayuran lan daging, sup, celup, tumis, godhok lan rebus, utawa tambahake cengkeh sing durung diresiki menyang wajan panggang karo daging utawa sayuran.

  • Dehydrated Garlic

    Bawang Putih sing dehidrasi

    Irisan bawang putih sing wis garing duwe tampilan sing rapi, warna kuning cahya, rasa murni, bisa dipangan utawa digunakake minangka panganan, bahan tambahan. Anggere direndhem ing banyu anget bisa dipulihake ing kabeh mangsa, lan misuwur banget ing pasar.