Bawang putih

  • Grosir 2021 Bawang Putih Kering Segar Saka Produsen Bawang Putih China 2 panuku
  • chinese 3p papak putih murni ngupaya panuku papak
  • 2021 China/China Best Grosir Bawang Putih Normal Putih Murni Putih Segar Ekspor Bawang
  • Ekspor bawang putih seger Cina kanggo pasar Kuwait
  • potong anyar bawang putih putih murni seger siap kanggo ekspor bawang putih seger langsung saka pabrik 2P/3P/4P/5P/6P

    potong anyar bawang putih putih murni seger siap kanggo ekspor bawang putih seger langsung saka pabrik 2P/3P/4P/5P/6P

    Deskripsi Produk
    China kualitas dhuwur papak putih seger sehat papak kanggo ekspor
    produk
    Bawang putih mentah sing seger
    Macem-macem
    Bawang putih biasa / Bawang abang / Bawang putih
    Bawang putih murni / Bawang putih salju / Bawang putih super
    Sertifikasi
    GAP, HACCP, SGS
    Ukuran
    4.5-5.0cm, 5.0-5.5cm, 5.5-6.0cm, 6.0-6.5cm, 6.5cm lan munggah
    Suhu transportasi
    -3 – 0°C
    Suhu panyimpenan
    -3 – 0°C
    Wektu pasokan
    (kabeh taun)
    Bawang putih seger / Awal Juni nganti Sep
    Kadhemen nyimpen papak seger / September kanggo Mei sabanjuré
    Ngirit wektu
    9 sasi ing kondisi sing tepat
    Jumlah minimal
    10 ton
    Kapabilitas pasokan
    10000 ton saben sasi
    wektu pangiriman
    Ing 7 dina sawise nampa pembayaran mudhun
    Kaluwihan produk

    1.Pabrik profesional, kualitas dhuwur lan rega murah

    Pabrik wis sugih pengalaman Processing profesional, output taunan saka papak tekan luwih saka 50.000 ton, nduweni kekuatan kanggo nyedhiyani kualitas dhuwur lan rega competitive.

    2. Manajemen sumber lan kualitas terpadu

    Basis sing diduweni dhewe, tuku wiji sing digabungake, panggunaan obat-obatan sing digabungake, pupuk sing digabung, manajemen sing digabung, panen sing digabung.

    3.10.000 basis mu, kanthi sertifikasi internasional

    Sistem manajemen traceability rong arah, proses standar sertifikasi internasional, produk sing didol ing saindenging jagad.

    4. pangayoman lingkungan ijo, testing ketat

    Sadurunge nandur bahan mentah, lingkungan sekitar, banyu, lemah lan tautan liyane saka basa kudu diuji kanggo mikroorganisme, residu pertanian lan logam abot.
    Packing
    Packing Cilik
    3 p/bag, 10kgs/CTN
    4 p/bag, 10kgs/CTN
    5 p/bag, 10kgs/CTN
    200g/bag, 200g * 50bags/CTN
    250g/bag, 250g * 40bags/CTN
    500g/bag, 500g * 20bags/CTN
    500g/bag, 5kgs/mesh bag
    1 kg/bag, 1 kg * 10 tas/CTN
    1kg/bag, 5kgs/mesh bag
    Loose Packing
    10kg/bag
    10 kg/CTN
    20kg/bag
    20 kg/CTN
  • 2021 China/China Best Grosir Bawang Putih Segar Rega - potong anyar, kualitas dhuwur kanggo ekspor

    2021 China/China Best Grosir Bawang Putih Segar Rega - potong anyar, kualitas dhuwur kanggo ekspor

    Packaging & Pangiriman
    Rincian Kemasan
    5.10.20.25.50
    Pelabuhan
    Pelabuhan Laem chabang ing Thailand
    Lead Time:
    Jumlah (Ton) 1 - 25 > 25
    Est.Wektu (dina) 7 Kanggo rembugan

    Kita arep menehi Bawang Putih Segar karo ing ngisor iki

     

    spesifikasi:

     

    Macem-macem: bawang putih murni (bawang putih Thai) (bawang putih normal.)

     

    Ukuran: 2-3-4 cm, 4 cm, 5 cm, 5.5 cm, 6 cm, 6.5 cm lan munggah.

     

    Jinis budidaya: umum.

     

    Packing: 5 kg kotak karton.

     

     

    jeneng rega bawang putih china putih murni seger normal kanthi kualitas dhuwur
    Panggonan Asal Thailand
    Wektu panen: Kabeh babak taun
    Edibleness: Ngurangi bakteri, njaga kesehatan manungsa lan nambah kekebalan.
    Spesifikasi 4,5 cm lan munggah
    5 cm lan munggah
    5,5 cm lan munggah
    Varietas: Bawang putih normal
    Packing: Tas jaring, karton
    1) Loose packing:

    a) 10 kg/ctn b) 20 kg/ctn c) 10 kg/mesh bag d) 20 kg/mesh bag

     

    2) packing cilik:

    a) 1kg/bag, 1kg x 10 bags/ctn

    b) 500g/bag, 500g x 20 bags/ctn
    c) 250g/bag, 250g x 40 bags/ctn

    d) 200g/bag, 200g x 50 bags/ctn
    e) 3 pcs/bag, 10 kg/ctn

    f) 4 pcs/bag, 10 kg/ctn
    g) 5 pcs/bag, 10 kg/ctn

    h) 1kg/bag, 5kg/mesh bag
    i) 500g/bag, 5kg/mesh bag

     

    3) Kemasan khusus: miturut syarat klien

    Bobot / Pengangkutan: 40' RHC
    1) 26-32MTS / 40'reefer wadhah.packing: tas jaring

    2) 25.5MTS / 40'reefer wadhah.Inner packing, 3 pcs/tas net, kemasan luar: 10/kg karton

    3) 27MTS / 40'reefer wadhah.Inner packing: ing akeh, njaba packing: 10kg/karton

    Suhu transportasi lan panyimpenan: -3°C -0°C
    Ketentuan rega: FOB, CFR lan CIF

    ================================================

     

    Bawang putih seger:
    1).Bawang putih normal
    2).Bawang putih resik
    3).Ukuran: saka 4,5 cm lan nganti 6,5 cm lan munggah
    4).Prices Moderate kanggo Suite kabeh pelanggan

    - Bawang putih murni (bawang putih salju)
    - Bawang putih normal (bawang putih abang, bawang putih ungu)

    ukuran:4cm munggah / 4,5cm munggah / 5,0cm munggah / 5,5cm munggah / 6,0cm munggah / 6,5cm munggah / 7,0cm munggah

    Fitur:karo kulit padhang kandel, wutuh lan tekstur kuwat, plump shaped bolam edibleness: ngurangi bakteri, tetep manungsa ing kondisi apik lan nambah kakebalan standar ngekspor lan kualitas: ora ROOT, resik, ora jamur ireng, ora rusak, ora pamisah ing kulit, ora wutah germination internal, ora ana serangga utawa barang jamur nyediakke periode: kabeh babak taun.

    2) packing cilik:
    a) 1kg/bag, 1kg x 10 bags/ctn
    b) 500g/bag, 500g x 20 bags/ctn
    c) 250g/bag, 250g x 40 bags/ctn
    d) 200g/bag, 200g x 50 bags/ctn
    e) 3 pcs/bag, 10 kg/ctn
    f) 4 pcs/bag, 10 kg/ctn
    g) 5 pcs/bag, 10 kg/ctn
    h) 1kg/bag, 5kg/mesh bag
    i) 500g / tas, 5kg / tas bolong kemasan khusus: miturut syarat klien.

    ================================================== =

     

    Ukuran a) 4,5 cm lan munggah

    b) 5 cm lan munggah

    c) 5,5 cm lan munggah

    d) 6 cm lan munggah

    e) 6,5 cm lan munggah

    macem-macem a) Bawang Putih

    b) Bawang Putih sing wis garing

    c) Bawang Putih Dehidrasi

    Panggonan Asal Thailand
    macem-macem Bawang Putih Segar/Bawang Putih Kering Udara
    Kualitas resik;Ora Root;Ora Sprout;Ora Scar;Ora Ana Sisa Pestisida.
    warna Putih resik
    Periode Penyetor Kabeh babak taun
    kasedhiyan Mangsa seger: awal Juni nganti September

    Mangsa Panyimpenan Dingin: September nganti Mei Sabanjure

    Packing Loose packing:

    a) tas jaring 10kg;

    b) 20 kg tas jaring;

    c) 10 kg karton;

    d) 20 kg karton;

    e) 30lbs kothak plastik kalsium

    packing cilik:

    a) 1 kg/bag, 1000g * 10 bags/karton;

    b) 500g/bag, 500g * 20bags/karton;

    c) 250g/bag, 250g * 40bags/karton;

    d) 200g/bag, 200g.50bags/karton;

    e) 2/3/4/5pcs saben tas;

    Packing khusus:

    Miturut syarat klien.

    Muat lan Kapasitas a) 28mt/40'reefer wadhah karo 10/20 kg paket tas mesh

    b) 26mt/40'reefer wadhah karo 10/20kg paket karton

    c) 26mt/40'reefer wadhah karo 30lbs kothak plastik calcium

    Transportasi lan Kahanan Panyimpenan -3-0°C
    Produk sing gegandhengan Dehidrasi Bawang Putih Flake

    Granule Bawang Putih Dehidrasi

    Bubuk Bawang Putih Dehidrasi

    Bawang Putih sing dikupas

    Tempel Bawang Putih

    Urip beting 9 wulan
    Katentuan Pangginaan supados langkung T/T, L/C, D/P
    Sertifikat HACCP, ISO: 9001, GAP
    Wektu timbal 7 dina
    MOQ 1*40' FCL
    Kapabilitas Pasokan 600mt / minggu

    -

     

    0

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Thai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang PutihThai Low Price Bawang Putih Seger Bawang Putih Normal Bawang Putih

  • kualitas dhuwur Cina bawang putih bolam papak for sale

    kualitas dhuwur Cina bawang putih bolam papak for sale

    Bawang putih normal/putih murni Cina sing paling apik ing China!

    Bawang putih potong anyar rega bawang putih seger - 2021 potong anyar

    Produk Pamotongan anyar bawang putih alami seger
    macem-macem papak putih normal;Bawang putih resik
    Ukuran 3-4.5cm, 4.5cm, 5cm, 5.5cm, 6cm, 6.5cm lan munggah
    Edibleness Ngurangi bakteri, njaga jantung ing kondisi apik lan kakebalan
     

    Periode Penyediaan

    Kabeh babak taun
    (1) Bawang putih seger: saka Juni nganti September
    (2) Cold stocking papak: saka September kanggo Mei sabanjuré
    Kapabilitas Pasokan 2000 ton saben wulan
    Urip beting Bisa disimpen nganti 9 wulan ing kahanan sing cocog
    Standar ekspor Kulit gemuk, kandel padhang, tekstur wutuh lan kuwat, ora ana serangga utawa jamur

    Ora ana oyod, ora ana jamur ireng, ora pecah, ora ana pertumbuhan germination internal,

    Suhu Pengangkutan -3 – 0°C

     

    Bawang putih potong anyar rega bawang putih seger - 2021 potong anyarBawang putih potong anyar rega bawang putih seger - 2021 potong anyarBawang putih potong anyar rega bawang putih seger - 2021 potong anyarBawang putih potong anyar rega bawang putih seger - 2021 potong anyar

  • Bawang Putih ireng

    Bawang Putih ireng

    Deskripsi Produk
    Bawang Ireng Solo
    Multiple Cengkeh Bawang Putih Ireng
    250g / botol, 250g * 20botol ing karton 5kg
    250g / botol, 250g * 20botol ing karton 5kg
    500g / botol, 500g * 12botol ing karton 6kg
    400g/botol, 400g * 12botol ing karton 4.8kg
    Miturut panjaluk pelanggan
    Miturut panjaluk pelanggan
    Proses Produksi
    Nutritional Ingredient
    Unsur nutrisi utama ing papak ireng
    Babagan
    Isi (saben 100g)
    Kalori
    1.109KJ
    banyu
    53,6g
    Protein
    12 g
    Lipid
    5.1g
    Sakarida
    41.4g
    Serat Pangan
    1.2g
    Kandungan Ash
    2,3g
    Na
    53,9 mg
    Ca
    13 mg
    P
    12,5 mg
    Fe
    2,1 mg
    Vitamin B2
    0,13 mg
    Vitamin B6
    10,73 mg
    Asam nikotinat
    14,05 mg
    Produk sing gegandhengan
  • Rega bawang putih seger - panen anyar 2021
  • Bawang putih murah Cina rega bawang putih normal bawang putih seger

    Bawang putih murah Cina rega bawang putih normal bawang putih seger

    Spesifikasi
    item
    nilai
    Gaya
    seger
    Jinis
    Bawang putih
    Jinis produk
    Sayuran Liliaceous
    Jinis Budidaya
    Organik
    Ukuran (cm)
    5
    Sertifikasi
    GAP, HACCP
    Bobot (kg)
    0.05
    Panggonan Asal
    Cina
    Shandong
    Jeneng merek
    Caiwang
    Jeneng produk
    2021 Rega Bawang Putih Alami Segar Paling apik ing China/China
    Packing
    Loose Packing/Mesh bag/Karton
    Ukuran
    4.5cm, 5.0cm, 5.5cm, 6.0cm
    MOQ
    1 ton
    warna
    Putih utawa ungu
    Sertifikat
    GAP, HACCP
    Packing & Pangiriman
    Kanggo luwih njamin keamanan barang sampeyan, layanan kemasan profesional, ramah lingkungan, trep lan efisien bakal diwenehake.Cara pengepakan sing rinci miturut syarat sampeyan
  • Rega murah cina Bawang putih putih seger

    Rega murah cina Bawang putih putih seger

    (A) Rasa asli lan nutrisi sing sugih
    Bawang putih kita duwe kaluwihan sing jelas yaiku bawang putih gedhe, jus kenthel, pedhes murni lan rasa garing.

    nilai nutrisi, dikenal dening para ahli minangka panganan antibiotik alami paling apik lan panganan kesehatan.

     
    (B)9 pangolahan kanggo njamin kualitas papak
    (1)Pamilihan kelas(2)digging (3) peeling
    (4) nglereni (5) inspeksi kualitas bengkel
    (6)timbang (7) packing (8)nomer karyawan
    (9) inspeksi kualitas pabrik

    (C) Kualitas, terjangkau, pilihan sing paling apik
    Perusahaan kasebut nduweni luwih saka 5 panyimpenan kadhemen, kapasitas total luwih saka 5000 ton, pabrik pangolahan kalebu area 2000 meter persegi, kanthi proses sugih, pendinginan, transportasi, pengalaman ekspor. Kita yakin bisa menehi kualitas lan rega sing kompetitif.
    Gambar rincian
    Jeneng produk
    Bawang putih
    macem-macem
    Bawang putih biasa / Bawang abang / Bawang putih
    Sertifikasi
    GAP, HACCP
    Ukuran
    3-4.5cm, 4.5cm, 5cm, 5.5cm, 6cm, 6.5cm lan Up
    Edibleness
    Ngurangi bakteri, njaga jantung ing kondisi apik lan kakebalan

    Periode Penyediaan

    Kabeh babak taun
    (1) Bawang putih seger: saka Juni nganti September
    (2) Cold stocking papak: saka September kanggo Mei sabanjuré

    Standar ekspor

    Ora ana oyod, ora ana jamur ireng, ora pecah, ora ana pertumbuhan germination internal,
    ora ana serangga utawa jamur.
    Plump, kulit padhang kandel, tekstur wutuh lan kuwat
    Suhu Pengangkutan
    -3 ℃ – 0 ℃
    Kapabilitas Pasokan
    1000 Ton saben wulan
    Urip beting
    Bisa disimpen nganti 9 wulan ing kahanan sing cocog
    Tujuane yaiku: nyedhiyakake produk kanthi kualitas paling apik lan ngrampungake kabeh masalah pelanggan.
  • Rega murah cina Bawang putih putih seger
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2