Konjac

  • Konjac

    Konjac

    Konjac minangka panganan sing diprodhuksi ing sisih kidul China.Konjac minangka panganan alkali sing migunani, sing bisa nyuda rasa lara wong sing mangan panganan asam.Nalika mangan konjac bebarengan, bisa entuk keseimbangan antara asam lan alkali ing awak, sing migunani kanggo kesehatan manungsa.China wiwit nandur konjac luwih saka 2.000 taun kepungkur, lan banjur nyebar menyang Jepang, ing kana dadi salah sawijining panganan rakyat sing paling populer.Ana macem-macem jinis konjac, ing akeh panggonan ing negara kita ana pl...