Konjac

  • Konjac

    Konjac

    Konjac minangka salah sawijining panganan sing diproduksi ing sisih kidul China. Konjac minangka panganan alkali sing migunani, sing bisa nyuda rasa lara yen kakehan panganan asam. Nalika mangan konjac bebarengan, bisa entuk keseimbangan antara asam lan alkali ing awak, sing migunani kanggo kesehatan manungsa. China wiwit ngolah konjac luwih saka 2.000 taun kepungkur, lan banjur nyebar menyang Jepang, ing kana wis dadi salah sawijining panganan rakyat sing paling populer. Ana akeh jinis konjac, ing pirang-pirang panggonan ing negara kita kalebu ...