Wortel Meshed

Wortel Meshed

Deskripsi produk wortel meshed: Wortel meshed sing nutritious ora mung rasa sing nggodho, nanging uga dianggep panganan kesehatan anti kanker, panganan sing ana akeh karoten, sawise mlebu ing awak bakal diowahi dadi vitamin A, bisa nyebabake sel kanker mudhun kanthi signifikan, lan wortel lignin sing meshed uga bahan anti-kanker alami, mula masarakat asring mangan wortel meshed bisa menehi efek nyegah kanker.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produk wortel meshed: Wortel meshed sing nutritious ora mung rasa sing nggodho, nanging uga dianggep panganan kesehatan anti kanker, panganan sing ana akeh karoten, sawise mlebu ing awak bakal diowahi dadi vitamin A, bisa nyebabake sel kanker mudhun kanthi signifikan, lan wortel lignin sing meshed uga bahan anti-kanker alami, mula masarakat asring mangan wortel meshed bisa menehi efek nyegah kanker.

Wortel meshed minangka salah sawijining panganan sing digawe sawise wortel dikukus, karoten ing njero bisa nambah fungsi hematopoietik awak manungsa, nyuda kedadeyan anemia lan getih adhem, saliyane panganan sing kaya iki ora akeh kalium, uga komponen penting kanggo njaga kesehatan manungsa.

Vitamin A ing wortel bisa ningkatake panyerapan kalsium, lan kalsium minangka komponen kesehatan tulang sing dibutuhake, mula mangan lumpur wortel bisa nambah tingkat kesehatan balung, nyuda kedadeyan balung lan penyakit sendi. Kajaba iku, lumpur wortel isih duwe efek laxative bowel embellish, serat diet ing njero bisa nglunakake usus saka pembuahan, bisa nyepetake generasi buang air besar lan pembuangan.

Kapindho, ana 3 mupangat gedhe kanggo bayi kanggo mangan puree wortel.

1, nglindhungi weteng, nyegah diare lan gejala liyane. Sistem gastrointestinal bayi rapuh banget, luwih-luwih nalika pisanan entuk panganan ing njaba. Yen panganan komplementer akeh banget utawa panganan pelengkap ora cukup nutrisi, bisa uga nyebabake rasa ora nyaman sacara gastrointestinal bayi lan gejala diare. Lan wortel ngemot pektin, sing bisa nyegah diare. Dadi panganan wortel bayi sing murni bisa mbantu nyegah diare.

2. Nresep nutrisi lan ningkatake fitness fisik. Bayi mangan lumpur wortel bisa nambah vitamin A lan unsur tilak sing dibutuhake kanggo awak manungsa, kanggo nambah kesehatan fisik bayi, bisa mbantu banget.

3. Nduwe rasa satiety lan siyap nyapih. Wortel sing murni bisa mbantu bayi sampeyan krasa kebak nalika susu ibu saya sithik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita