. China Meshed Wortel Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

Wortel Meshed

Wortel Meshed

Deskripsi produk wortel bolong: Wortel bolong sing bergizi ora mung nggodho rasa, nanging uga dianggep minangka panganan kesehatan anti kanker, panganan sing akeh karoten, sawise mlebu ing awak bakal diowahi dadi vitamin A, bisa mimpin sel saka kanker melorot Ngartekno, lan meshed wortel lignin uga bahan anti-kanker alam, supaya wong asring mangan wortel bolong bisa duwe efek nyegah kanker.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi produk wortel bolong: Wortel bolong sing bergizi ora mung nggodho rasa, nanging uga dianggep minangka panganan kesehatan anti kanker, panganan sing akeh karoten, sawise mlebu ing awak bakal diowahi dadi vitamin A, bisa mimpin sel saka kanker melorot Ngartekno, lan meshed wortel lignin uga bahan anti-kanker alam, supaya wong asring mangan wortel bolong bisa duwe efek nyegah kanker.

Wortel bolong minangka panganan sing digawe sawise wortel dikukus, karoten ing njero bisa nambah fungsi hematopoietik awak manungsa, nyuda kedadeyan anemia lan getih kadhemen, saliyane panganan iki ora sugih kalium, uga komponen penting kanggo njaga kesehatan manungsa.

Vitamin A ing wortel bisa ningkatake panyerepan kalsium, lan kalsium minangka komponèn penting kanggo kesehatan balung, saéngga mangan lendhut wortel bisa ningkatake tingkat kesehatan balung, nyuda kedadeyan penyakit balung lan sendi.Kajaba iku, lendhut wortel isih duwe efek laxative embellish usus, serat dietary nang bisa soften usus nourish saka defecate, bisa akselerasi generasi defecate lan discharge.

Kapindho, ana 3 keuntungan gedhe kanggo bayi kanggo mangan puree wortel.

1, nglindhungi weteng, nyegah diare lan gejala liyane.Sistem gastrointestinal bayi banget rapuh, utamane nalika pisanan katon ing njaba panganan.Yen panganan pelengkap kakehan utawa panganan pelengkap ora cukup nutrisi, bisa uga nyebabake rasa ora nyaman ing gastrointestinal bayi lan gejala diare.Lan wortel ngandhut pektin, sing bisa nyegah diare.Dadi, nyusoni wortel sing diresiki bayi bisa mbantu nyegah diare.

2. Nyerep gizi lan ningkatake kabugaran fisik.Bayi mangan lumpur wortel bisa nambah cukup vitamin A lan unsur tilak sing dibutuhake dening awak manungsa, kanggo ningkatake kabugaran fisik bayi banget mbiyantu.

3. Nduweni rasa kenyang lan nyiapake kanggo nyusoni.Wortel sing wis diresiki bisa mbantu bayi tetep kebak nalika jumlah ASI dikurangi.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita