Pembicara Kongres Online SHAFFE kaping 2 Diumumake

Konten iki wis diowahi saka versi asline.Wis diowahi kanggo isi lan gaya, uga kanggo ngetutake pedoman editorial Produce Report lan kanggo format situs web sing dibutuhake.

IngAsosiasi Eksportir Buah Segar Belahan Selatan(SHAFFE) bakal dadi tuan rumah kaping pindhoKongres Perdagangan Buah Segar Hemisphere Kidultanggal 30 Maret 2022, liwat format online kanthi tema "realitas anyar ekspor Hemisphere Kidul."Program acara kasebut bakal njelajah biaya mundhak sing nyebabake para eksportir lan petani woh seger ing wilayah kasebut, kesempatan lan tantangan ing pasar mega kayata India lan China, lan syarat kelestarian saiki ing Eropa lan Amerika Serikat lan bakal ditindakake. njelasake ramalan musim Hemisphere Kidul kanggo 2022/23.

Bebarengan karo panelis saka wilayah kasebut, kalebu wakil saka Afrika Kidul, Brasil, Argentina lan Uruguay, bagean saka program kasebut bakal ngatasi kenaikan biaya saiki ing rantai pasokan.Miturut Anton Kruger, CEO sakaForum Eksportir Produk Segar(Afrika Kidul) lan panelis dikonfirmasi ing kongres, "Tarif kontaner tripling, nambah biaya kanggo layanan lan input lan efek cascading saka sanksi ekonomi dijupuk ing Rusia tantangan panguripan ekonomi long-term saka sektor woh belahan bumi Kidul."

Kajaba iku, pemasok utama komoditas utama saka Australia, Chili, Selandia Baru lan Peru uga bakal mriksa kahanan pasar global saiki sajrone acara online.Speakers dikonfirmasi kanggo tanggal kalebu Ben McLeod, sales lan direktur marketing ingPak Apple(Selandia Baru), lan Jason Bosch, manajer umumAsal-Usul Asia Langsung(Afrika Kidul), sing bakal nuduhake ringkesan babagan perkembangan saiki ing Asia.Program kasebut uga bakal kalebu pakar perdagangan terkemuka kayata Sumit Saran, direkturSS Associateslan pakar ing pasar impor lan eceran woh India, lan Kurt Huang, wakil sekretaris jenderal Cabang Buah sakaKamar Dagang China Impor lan Ekspor Bahan Pangan, Produk Asli lan Produk Sampingan Kewan, sing bakal nyemak karakteristik pasar impor woh Cina.

Salajengipun, kongres uga bakal dadi platform penting kanggo mriksa syarat kelestarian saiki sing mengaruhi sektor kasebut.Miturut Marta Bentancur, wakil presiden SHAFFE saiki lan wakil sakaUpefruy(Uruguay), "Kongres iki minangka kesempatan sing apik kanggo nyemak kesempatan lan tantangan sing diwakili kelestarian kanggo produksi woh Hemisphere Kidul saiki lan kanggo generasi sing bakal teka."

Pungkasan, miturut Charif Christian Carvajal, presiden SHAFFE lan wakil sakaAsosiasi Eksportir Buah Chili(ASOEX, Chile), "Kongres taun iki minangka kesempatan sing ora bisa dilewatake kanggo mriksa saka perspektif Hemisphere Kidul babagan masalah sing mbentuk kasunyatan anyar kanggo ekspor global wilayah, kalebu tantangan rantai pasokan global lan nambah biaya produksi, dalan ing ngarep babagan kelestarian, kesempatan ing pasar mega kayata China lan India, lan prospek musim umum kanggo 2022/2023.


Wektu kirim: Mar-14-2022