Dinamis industri - model e-commerce gaya "Meksiko" "Laut Biru"

Epidemi iki ndadekake dramatis ganti cara belanja wong Meksiko. Malah dheweke ora seneng blanja online, nanging nalika toko ditutup, wong Meksiko wiwit nyoba lan seneng blanja online lan pangiriman omah.

Sadurunge lockdown gedhe amarga COVID-19, e-commerce Meksiko wis tren munggah sing kuwat, kanthi salah sawijining tingkat e-commerce paling dhuwur ing donya. Miturut Statista, ing taun 2020 meh 50% wong Meksiko toko online, lan ing tengah epidemi kasebut, jumlah warga Meksiko sing belanja online mbledhos lan dikarepake bakal munggah dadi 78% ing taun 2025.

Blanja lintas wates minangka bagean penting ing pasar e-commerce Meksiko, kanthi udakara 68 persen e-konsumen Meksiko blanja ing situs internasional, nganti 25% saka total penjualan. Miturut panelitian dening McKinsey Consultancy, 35 persen konsumen ngarepake epidemi iki bakal nambah nganti paling ora paruh kaping loro taun 2021, lan dheweke bakal terus blanja kanthi online nganti epidemi rampung. Wong liya yakin manawa sawise wabah kasebut, dheweke isih bakal milih blanja kanthi online amarga wis dadi bagean saka uripe. Dilaporake manawa perabotan omah wis dadi fokus belanja online Meksiko, kanthi meh 60 persen konsumen sing tuku perabotan omah, kayata kasur, sofa lan peralatan dapur. Nalika ngadhepi epidemi kasebut terus nyebar, tren rumah tangga bakal terus.

Kajaba iku, popularitas media sosial uga nggawa kesempatan kanggo pangembangan e-commerce ing Meksiko, amarga akeh pembeli sing ngeklik situs web belanja liwat platform media sosial. Warga Meksiko ngentekake meh patang jam saben dina ing media sosial, kanthi Facebook, Pinterest, Twitter lan liya-liyane sing paling populer ing negara kasebut.

Tantangan utama e-commerce ing Meksiko yaiku pambayaran lan logistik, amarga mung 47 persen wong Meksiko duwe akun bank lan wong Meksiko banget prihatin babagan keamanan akun. Ing babagan logistik, sanajan perusahaan logistik saiki duwe sistem distribusi sing diwasa, nanging medan Meksiko cukup istimewa, kanggo nggayuh distribusi “kilometer pungkasan”, ana akeh stasiun sing kudu disiyapake.

Nanging masalah sing ngalang-alangi e-commerce ing Meksiko lagi dirampungake, lan pangguna potensial e-commerce negara kasebut nggawe para penjual kepengin nyoba. Bisa diprediksi yen muncul "segara biru anyar" sing luwih akeh, wilayah e-commerce ing donya bakal terus berkembang.


Wektu kiriman: Feb-01-2021