Warta Perusahaan - Simposium agenda Exchange vs Shengda

Ing 16:00, 20/11/2020, Wu Quandong, Presiden Nongchuanggang Cross Border E-Commerce (Weifang) Co Ltd, VP Ma Yuyou, nuntun tim kasebut ngunjungi lan rawuh ing simposium kerja sama ing Asia Wétan Livestock Exchange Ltd Isi utama rapat iki yaiku nganalisis ngrembug taman industri e-commerce lintas batas China Nongchuanggang (sabanjure diarani NCG), Anqiu Shengda Agricultural Products Trade Ltd (ing ngisor iki diarani Shengda) lan Exchange Ternakan Asia Wétan (ing ngisor iki diarani dadi Exchange). Ngrembug kaluwihan masing-masing, ngupayakake kerja sama, nggabungake keuntungan sumber daya, ningkatake ekspor pertanian Anqiu lan pangembangan layanan finansial, nggawe tingkat tuwuhing tetanen Anqiu sing anyar.

Wu Quandong negesake manawa taman industri e-commerce lintas batas kudu nutupi sumber daya pertanian sing ana ing Anqiu, nyambung karo perusahaan ekspor, lan dadi platform e-commerce lintas-wates sing sejatine kalebu perusahaan jasa, supaya mboko sithik mbangun Anqiu dadi daerah pertanian tingkat nasional. Platform taman industri E-commerce kudu nggawe mode operasi sing nggabungake online lan offline, ningkatake transaksi e-commerce karo perdagangan internasional, nggabungake B2B lan B2C, lan nyambungake pelanggan cilik lan menengah kanthi sumber daya gudang luar negeri sing gedhe. Wenehana perdagangan wates minangka titik mlebu anyar lan mupangatake Xinjiang kanggo mupangate. Terus gabungake kaluwihan komplementer saka papat sektor ijol-ijolan, yaiku milih lan ndhaptar, milih lan adol, tuku lan adol, rantai suplai keuangan. Adhedhasar titik, pahami fokus keuangan online lan rantai pasokan offline.

Peserta sinau babagan sektor bisnis utama lan mode operasi ijol-ijolan liwat presentasi video sadurunge simposium. Ing rapat kasebut, dheweke ngrembug babagan mode kerjasama lan prospek NCG, Exchange lan Shengda. Gao Fulong, Zhang Min lan Liu Shili nganalisa lan ngrembug babagan lingkup bisnis lan keuntungan perusahaan masing-masing, lan nggayuh tujuan kerja sama awal: Exchange bakal nambah proyek produk pertanian lan produk sideline lan memenuhi syarat dagang online. Royal gumantung karo ijol-ijolan kanggo terus ngembangake skala, promosi produk pertanian Anqiu ing garis kasebut. Taman industri platform e-commerce komplementer karo Shengda Logistics, nyambung karo bisnis pertukaran online lan offline, lan nggabungake layanan finansial rantai pasokan menyang platform. Telung perusahaan kasebut nggawe model kerjasama strategis kanthi wujud produk.


Wektu kiriman: Feb-01-2021