Warta perusahaan - Tamu Korea Selatan ngonfirmasi kesepakatan bawang karo NCG

Tanggal 21 Januari, siji klompok pedagang impor panganan Korea Selatan teka ing NCG kanggo docking bisnis ing situs lan ngrembug babagan kualitas produk, standar ekspor, pesenan lan pangiriman.Pedagang Korea Kidul ngliwati platform e-commerce lintas wates NCG dhewe kanggo nyinaoni informasi sing gegandhengan karo produk pertanian berkualitas tinggi, lan hubungi NCG kaping pirang-pirang kanggo negosiasi babagan kesepakatan kasebut, loro-lorone pihak kasebut kanthi sikap ramah, ngarahake saling entuk manfaat, saling percaya, ing pungkasan, pesenan 14 kontainer siji-wektu, ngrampungake kabeh 300 ton ekspor produk pertanian.

Ing simposium kasebut, kita utamane nerangake kanthi rinci babagan standar kualitas produk pertanian Anqiu, logistik lan pangiriman lan masalah liyane sing gegandhengan, kanthi cocog karo pangiriman panjaluk pelanggan.Liwat tampilan platform, kita luwih nindakake komunikasi sing luwih jero babagan operasi eksternal platform, docking platform, pembayaran barang lan masalah liyane, kanthi nuduhake kaluwihan layanan efisien lan gampang pesenan platform e-commerce lintas-wewatesan NCG.

Tamu Korea ngomong banget babagan mode operasi platform e-commerce lintas-wates NCG.Ing wektu sing padha, padha nyatakake pangarep-arep kanggo njaga hubungan jangka panjang karo NCG lan nggawe dhasar kanggo kerjasama lan ijol-ijolan luwih lanjut ing mangsa ngarep.Kerjasama iki kanthi lengkap nuduhake kaluwihan platform e-commerce lintas wates NCG.Liwat Internet, Big Data lan teknologi informasi modern liyane, ekspor produk tetanèn bakal aktif dipromosikan kanggo nggayuh kabisat-maju nganyarke.E-commerce lintas wates bakal terus nambah momentum anyar kanggo perdagangan produk pertanian internasional.


Wektu kirim: Feb-01-2021