Warta perusahaan - Tamu Korea Selatan negesake perjanjian bawang karo NCG

Ing tanggal 21 Januari, salah sawijining klompok pedagang impor panganan Korea Selatan teka ing NCG kanggo docking bisnis ing situs lan ngrembug babagan kualitas produk, standar ekspor, pesenan lan pangiriman. Pedagang Korea Selatan ngliwati platform e-commerce lintas batas NCG dhewe kanggo nyinaoni informasi sing gegandhengan karo produk pertanian sing berkualitas, lan ngubungi NCG kanggo sawetara wektu kanggo negosiasi babagan kesepakatan kasebut, kalorone pihak duwe sikap ramah, tujuane kanggo saling mupangat, saling percaya, ing pungkasan, pesenan kontan 14 wektu, ngrampungake kabeh 300 ton ekspor produk pertanian.

Ing simposium, umume nerangake kanthi rinci babagan standar kualitas produk pertanian, logistik lan pangiriman kualitas tinggi Anqiu lan prekara-prekara liyane sing gegandhengan, kanthi cocog karo pangiriman panjaluk pelanggan. Liwat tampilan platform, kita luwih lanjut nindakake komunikasi mendalam babagan operasi eksternal platform, docking platform, pembayaran barang lan prekara liyane, kanthi lengkap nuduhake kaluwihan layanan sing efisien lan gampang ngurutake platform e-commerce NCG lintas-wates.

Tamu Korea ngomong banget babagan mode operasi platform e-commerce lintas batas NCG. Ing wektu sing padha, dheweke duwe harapan bisa njaga hubungan jangka panjang karo NCG lan dadi landasan kanggo kerja sama lan ijol-ijolan luwih lanjut ing mbesuk. Kerjasama iki nduduhake kabeh keuntungan saka platform e-commerce NCG lintas batas. Liwat Internet, Big Data lan teknologi informasi modern liyane, ekspor produk pertanian bakal dipromosikake kanthi aktif supaya bisa nganyari kanthi cepet. E-commerce lintas batas bakal terus nambah semangat anyar kanggo perdagangan produk pertanian internasional.


Wektu kiriman: Feb-01-2021