Minggu iki diwiwiti!Kabeh woh impor ing Yunnan bakal ana ing pengawasan terpusat

Bubar, markas Kunming slobber kanggo karya Nyegah lan kontrol penyakit infèksius Coronavirus Anyar ngetokake edaran babagan nguatake kontrol woh-wohan impor ing Kunming.
Kabar kasebut kanthi jelas nyatakake yen wiwit jam 00.00 tanggal 20 Januari 2022, kabeh woh-wohan impor sing mlebu ing Kunming kanggo panyimpenan, dodolan lan pangolahan kudu mlebu ing gudang pengawasan terpusat saka woh-wohan impor sing mapan ing Kunming.Sawise asil tes asam nukleat sampling negatif lan disinfeksi nyegah, bisa disimpen, didol lan diproses ing Kunming mung sawise entuk sertifikat metu gudang.
Gudang pengawasan terpusat Kunming saka woh-wohan impor dumunung ing mall bahan logam Jinma Zhengchang.Operator woh-wohan sing diimpor bakal aktif nggawe janjian karo gudang pengawasan terpusat 24 jam sadurunge tekan woh-wohan sing diimpor ing Kunming, lan kanthi jujur ​​ngumumake informasi pemilik, informasi kendaraan, informasi barang lan bahan pendukung sing cocog.Sawise woh sing diimpor mlebu ing gudang pengawasan terpusat, asil tes asam nukleat sampling negatif lan disinfeksi pencegahan ditindakake, gudang pengawasan terpusat kudu ngetokake sertifikat metu gudang sadurunge bisa dicopot saka gudang.
Woh-wohan sing diimpor sawise metu saka gudang kudu ngunggah bahan pendukung sing relevan (kalebu formulir deklarasi pabean utawa formulir transaksi pasar bebarengan wates, inspeksi lan sertifikat karantina Barang Inbound, laporan tes asam nukleat negatif, sertifikat disinfeksi preventif lan sertifikat metu saka gudang pengawasan terpusat) ing platform "yunzhisuo", lan generate "yunzhisuo" kode QR dening kumpulan, Kode loro-dimensi bakal tempel ing kothak packing njaba woh-wohan impor sadurunge padha bisa disimpen, didol lan diproses ing Kunming.
Woh impor ora bakal dicampur karo barang liyane sajrone transportasi sadurunge mlebu ing gudang pengawasan terpusat, lan sopir ora bakal ngeculake utawa mbuwang barang ing tengah transportasi tanpa ijin.Biaya deteksi asam nukleat lan disinfeksi nyegah woh-wohan sing diimpor ing gudang pengawasan terpusat kudu ditanggung pemilik kanthi lengkap.Woh-wohan impor sing mlebu pasar kudu diwenehi kode QR "cloud wisdom tracking".


Wektu kirim: Jan-18-2022