Tren mbesuk - Rangkaian pasokan pembangunan e-commerce lintas batas

Miturut situs web Administrasi Umum Bea Cukai, e-commerce lintas batas tuwuh kanthi cepet. Ing taun 2020, 2,45 milyar dhaptar impor lan ekspor wis disetujoni liwat platform manajemen e-commerce lintas batas kanthi pertumbuhan tahunan 63,3% dibandhingake taun sadurunge. Data nuduhake manawa China (Hangzhou) E-commerce Comprehensive Pilot Zone (Xiasha Industrial Zone), minangka taman e-commerce lintas batas paling gedhe ing Tiongkok lan kategori komoditas sing paling lengkap, duwe saham 46,1 potongan 11,11 ing 2020, paningkatan 11%. Sanalika, komoditas 11.11 ing taman iki luwih akeh tinimbang taun-taun sadurunge, lan sumber-sumber kasebut asale saka Jepang, Korea Selatan, Jerman lan negara lan wilayah liyane. Kajaba iku, luwih saka 70% ekspor saluran e-commerce lintas negara kanthi adol didol menyang saindenging jagad liwat wilayah Delta Sungai Mutiara ing Guangdong, lan e-commerce lintas batas Guangdong utamane berorientasi ekspor tinimbang impor .

Kajaba iku, ing telung kuartal pertama taun 2020, platform manajemen e-commerce lintas-wates impor China wis tekan 187,39 milyar RMB, sing entuk paningkatan taunan kanthi cepet 52,8% dibandhingake karo angka-angka ing wektu sing padha ing 2019 .

Amarga e-commerce lintas batas dadi pangembangan sing luwih akeh lan mode sing luwih diwasa, uga ditampilake ing industri aksesori sing ana gandhengane, mula nyedhiyakake akeh peluang kanggo bisnis lintas wates China. Ora kabeh wong bakal ndhaptar merek, nggawe situs web, mbukak toko, utawa dadi pemasok, nanging bisa nindakake layanan aksesoris dhukungan kanggo perusahaan e-commerce lintas batas kasebut, wiwit saka rantai pasokan nganti merek, saka platform layanan nganti promosi, wiwit saka pembayaran nganti logistik, saka asuransi nganti layanan pelanggan, kabeh bagean saka kabeh rantai bisa ditemokake ing model bisnis profesional sing anyar.


Wektu kiriman: Feb-01-2021