Tren mangsa - Rantai pasokan kabeh pangembangan e-commerce lintas wates

Miturut situs web Administrasi Umum Pabean, e-commerce lintas wates berkembang kanthi cepet.Ing taun 2020, 2,45 milyar dhaptar impor lan ekspor wis disetujoni liwat platform manajemen e-commerce lintas-wewatesan adat, kanthi wutah taunan 63,3% dibandhingake karo taun sadurunge.Data nuduhake yen China (Hangzhou) Cross-border E-commerce Comprehensive Pilot Zone (Xiasha Industrial Zone), minangka taman e-commerce lintas-wates paling gedhe ing China lan kategori komoditas paling lengkap, duwe 46 yuta potongan 11,11 ing saham ing ing 2020 diganti dadi +11%.Ing wektu sing padha, komoditas 11.11 ing taman kasebut luwih akeh tinimbang ing taun-taun sadurunge, lan sumber kasebut saka kabeh utamane Jepang, Korea Selatan, Jerman lan negara lan wilayah liyane.Kajaba iku, luwih saka 70% ekspor saluran e-commerce lintas wates domestik didol menyang saindenging jagad liwat wilayah Delta Kali Mutiara ing Guangdong, lan e-commerce lintas wates Guangdong utamane berorientasi ekspor tinimbang impor. .

Kajaba iku, ing telung kuartal pisanan 2020, platform manajemen e-commerce ngimpor lan ekspor lintas wates China wis tekan 187.39 milyar RMB, sing wis entuk wutah taunan kanthi cepet 52.8% dibandhingake karo angka ing wektu sing padha ing taun 2019. .

Minangka e-commerce lintas-wewatesan wis dadi liyane lan liyane pembangunan lan mode matured luwih, uga katon ing sadawane industri aksesoris sing gegandhengan tartamtu, iku ora nyedhiyani bisnis lintas-wewatesan Cina karo kesempatan liyane.Ora kabeh wong bakal ndhaptar merek, nggawe situs web, mbukak toko, utawa dadi pemasok, nanging bisa nindakake layanan aksesoris sing ndhukung kanggo perusahaan e-commerce lintas wates kasebut, saka rantai pasokan menyang merek, saka platform layanan kanggo promosi, saka pembayaran kanggo logistik, saka insurance kanggo layanan customer, saben bagean saka kabèh chain bisa asalé menyang model bisnis profesional anyar.


Wektu kirim: Feb-01-2021