. Pabrik Jahe Organik China lan Pabrik |Nongchuanggang

Jahe Organik

Jahe Organik

Ana papat nganti kaping lima gingerol dibandhingake jahe organik karo jahe konvensional, lan nalika katon lembut, rasane pedhes banget.Kajaba iku, jahe organik kurang serat, saengga rasane luwih empuk lan seger tinimbang jahe biasa.

 


Detail Produk

Tag produk

Katrangan produk jahe organik: ana papat nganti lima luwih gingerol dibandhingake jahe organik karo jahe konvensional, lan nalika katon lembut, rasane pedhes banget.Kajaba iku, jahe organik kurang serat, saengga rasane luwih empuk lan seger tinimbang jahe biasa.

Mangan sawetara jahe ing dina panas bisa awak manungsa kanggo njupuk status luwih saka kasenengan, sweating, cooling lan sumilir.Kanggo kinerja panas stoke umum, kayata dizziness, palpitations, tightness dodo, mual lan kahanan liyane saka sabar, iku gedhe bantuan kanggo ngombe sawetara sup jahe / banyu.Rendan, obat tradisional Cina kanggo nyegah serangan panas, ngandhut jahe, sing digunakake kanggo nguatake weteng, nyegerake lan nyegerake otak.

Panaliten ilmiah nemokake manawa jahe organik bisa tumindak minangka antibiotik tartamtu, utamane kanggo salmonella.Nalika gerah saka suhu panas, pangan rentan kanggo kontaminasi bakteri, lan wutah lan Reproduksi cepet, gampang kanggo nimbulaké gastroenteritis leukemia, mangan sawetara jahe bisa bantuan karo peran Nyegah lan kontrol.

Mangan jahe organik duweni efek nyegah mual lan mungkasi muntah.Yen ana "maladjustment gerak" sing disebabake dening sawetara olahraga, mangan jahe bisa nyuda.Pasinaon wis mbuktekaken yen wêdakakêna jahe ing gerakan sing disebabake sirah, pusing, mual, muntah lan gejala liyane saka tingkat efektif 90%, lan khasiat luwih saka 4 jam.Panggunaan rakyat kanggo mangan jahe kanggo nyegah carsickness, mabuk laut, utawa nempel Neiguan acupoint, nduweni efek sing jelas, saengga nduweni reputasi "muntah obat omah".

Gaya seger
Jinis jahe
macem-macem Jahe enom
Jinis Budidaya Organik
Bobot (kg) 80g 100g 150g 200g 250g
Panggonan Asal Shandong, China
Nomer Model 100g-300g
jeneng produk Penjualan jahe organik massal seger ing China
Ukuran 100g / 150g / 200g / 250g / 300g
potong Pamotongan paling anyar
Paket Karton Plastik
asale Shanghai
Kualitas Kelas ndhuwur
Packing 20kg/bag, 10kg/ctn
Rincian Kemasan 100g lan munggah 10kg/bag, 20kg/bag, 10kg/ctn
150g lan munggah 10kg/bag, 20kg/bag, 10kg/ctn
200g lan munggah 10kg / ctn, 10kg / kothak gaisu, 30lbs / kothak plastik
250g lan munggah 10kg / ctn, 10kg / kothak gaisu, 30lbs / kothak plastik
Pelabuhan QINGDAO

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita