Jahe Organik

Jahe Organik

Gingerol ana papat nganti kaping lima luwih mbandhingake jahe organik karo jahe konvensional, lan sanajan katon lembut, rasane pedhes banget. Ditambah maneh, jahe organik kurang serat, mula rasane luwih lembut lan seger tinimbang jahe biasa.

 


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produk jahe organik: ana papat nganti lima kali luwih akeh bandhing jahe organik karo jahe konvensional, lan nalika katon lembut, rasane pedhes banget. Ditambah maneh, jahe organik kurang serat, mula rasane luwih lembut lan seger tinimbang jahe biasa.

Mangan jahe ing wayah panas bisa dadi awak manungsa supaya entuk status rasa seneng, kringet, adhem lan nyegerake sing luwih apik. Kanggo kinerja stoke panas umum, kayata pusing, palpitasi, sesak dada, mual lan kahanan sabar liyane, iku ngewangi ngombe sup jahe / banyu. Rendan, obat tradisional Tionghoa kanggo pencegahan heatstroke, ngemot jahe, sing digunakake kanggo nguatake weteng, nyegerake lan nyegerake otak.

Panaliten ilmiah nemokake manawa jahe organik bisa tumindak minangka antibiotik tartamtu, utamane tumrap salmonella. Nalika nandhang suhu panas, panganan gampang kena kontaminasi bakteri, lan tuwuh lan reproduksi kanthi cepet, gampang nyebabake gastroenteritis akut, mangan sawetara jahe bisa mbantu nyegah lan ngontrol peran.

Mangan jahe organik duwe efek nyegah mual lan mandheg mutah. Yen ana "gangguan gerakan" sing disebabake dening sawetara olahraga, mangan jahe bisa nyuda. Panaliten mbuktekake manawa bubuk jahe ing gerakan sing disebabake dening sirah, pusing, mual, mutah lan gejala liyane kanthi tingkat efektif 90%, lan khasiat luwih saka 4 jam. Masyarakat digunakake kanggo mangan jahe kanggo nyegah mobilitas, mabuk segara, utawa kelet Neiguan acupoint, duwe efek sing jelas, mula ana reputasi "muntah obat ing omah".

Gaya Seger
Jinis Jahe
Macem-macem Jahe Enom
Jinis Budidaya Organik
Bobot (kg) 80g 100g 150g 200g 250g
Papan Asal Shandong, China
Nomer Model 100g-300g
Jeneng produk Didol Jahe Organik Akeh Segar ing China
Ukurane 100g / 150g / 200g / 250g / 300g
Potong Taneman Paling Anyar
Paket Karton Plastik
Asal Usul Shangdong
Kualitas Kelas Paling Dhuwur
Pengepakan 20kg / tas, 10kg / ctn
Rincian Kemasan 100g lan munggah 10kg / tas, 20kg / tas, 10kg / ctn
150g lan munggah 10kg / tas, 20kg / tas, 10kg / ctn
200g lan luwih 10kg / ctn, 10kg / gaisu box, 30lbs / kothak plastik
250g lan luwih 10kg / ctn, 10kg / gaisu box, 30lbs / plastik box
Pelabuhan  QINGDAO

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita