Tanggung jawab Kita

Tanggung jawab Kita

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd wis nanggapi kanthi positif saka Komite Pusat CPC lan Dewan Negara ngleksanakake strategi gawe anyar keputusan kebijakan utama negara kasebut, fokus ing modernisasi pertanian, fokus ing "pertanian, pedesaan lan petani lan pertanian "enem produksi anyar", nyengkuyung pangembangan pertanian China nganti tekan njaba.

Perusahaan kasebut komitmen kanggo nggawe platform e-commerce produk ekspor profesional, riset jero babagan pertanian digital Tiongkok, pangembangan merek lan pangembangan e-commerce lintas batas, kanthi tujuan kanggo ningkatake pangembangan pertanian digital, merek lan lintas batas China e-commerce lan model bisnis anyar liyane, ningkatake momentum perdagangan asing anyar. Klumpukake kabeh personel, keuangan, informasi, ilmu pengetahuan lan teknologi, pendhidhikan lan unsur ekonomi modern liyane, kanggo akademik pertanian "lembah silikon" lan yayasan praktik, tujuane kanggo mbantu penghasilan para petani, ngewangi perusahaan kanggo ngembangake, ngolah pembangunan pertanian Anqiu tiang pertumbuhan ekonomi anyar, mbangun kutha Weifang, lan nganti kabeh provinsi Shandong, malah dadi pusat ekspor negara kasebut. Iki bakal nyumbang kanggo tuwuhing perdagangan internasional lan pangembangan ekonomi global, lan dadi landhesan sing kuat kanggo mbangun jendela anyar kanggo pambukaan lan pembangunan pertanian China lan pusat kerjasama internasional internasional.