. Tanggung Jawab Kita - Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Tanggung Jawab Kita

Tanggung Jawab Kita

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co Ltd wis respon positif sak tenane saka Komite Pusat CPC lan Dewan Negara ngleksanakake strategi rejuvenating kaputusan privasi utama negara, fokus ing modernisasi tetanèn, fokus ing "pertanian, deso lan petani. lan tetanèn" anyar enem produksi ", mromosiaken pangembangan tetanèn Cina mbukak kanggo pinggiran njaba.

Perusahaan iki setya mbangun platform e-commerce produk ekspor profesional, riset jero babagan pertanian digital Cina, pangembangan merek lan pangembangan e-commerce lintas-wates, kanthi tujuan kanggo ningkatake pangembangan pertanian digital Cina, merek lan lintas wates. e-commerce lan model bisnis anyar liyane, nuwuhake momentum anyar perdagangan manca.Klumpukne kabeh personel, finance, informasi, ilmu lan teknologi, pendidikan lan unsur ekonomi modern liyane, kanggo Chinese "lembah silikon" tetanèn akademisi lan dhasar laku, yakuwi kanggo bantuan income petani ', ngewangi Enterprises kanggo berkembang, cultivate pembangunan tetanèn Anqiu ing kutub wutah ekonomi anyar, mbangun kutha Weifang, lan nganti kabèh provinsi Shandong, malah tengah ekspor negara.Iku bakal kontribusi kanggo wutah saka perdagangan internasional lan pembangunan ekonomi donya, lan lay pondasi ngalangi kanggo mbangun jendhela anyar kanggo Chinese tetanèn mbukak-up lan pembangunan lan pusat anyar kanggo kerjasama internasional.