Produk

  • Konjac

    Konjac

    Konjac minangka salah sawijining panganan sing diproduksi ing sisih kidul China. Konjac minangka panganan alkali sing migunani, sing bisa nyuda rasa lara yen kakehan panganan asam. Nalika mangan konjac bebarengan, bisa entuk keseimbangan antara asam lan alkali ing awak, sing migunani kanggo kesehatan manungsa. China wiwit ngolah konjac luwih saka 2.000 taun kepungkur, lan banjur nyebar menyang Jepang, ing kana wis dadi salah sawijining panganan rakyat sing paling populer. Ana akeh jinis konjac, ing pirang-pirang panggonan ing negara kita kalebu ...
  • Spice

    Spice

    Bumbu umume nuduhake jamu lan rempah-rempah. Tanduran minangka godhong saka macem-macem tanduran. Iki bisa dadi seger, garing ing udara utawa lemah. Rempah-rempah minangka wiji, tunas, woh-wohan, kembang, kulit lan oyot tanduran. Rempah-rempah duwe rasa sing luwih kuwat tinimbang vanilla. Ing sawetara kasus, tanduran bisa digunakake kanggo ngasilake jamu lan rempah-rempah. Sawetara bumbu digawe saka kombinasi macem-macem rempah-rempah (kaya paprika) utawa saka kombinasi jamu (kaya bumbu). Digunakake sacara umum ing diet, masak lan pamrosesan panganan ...
  • Frozen vegetables

    Sayuran beku

    Sayuran beku minangka salah sawijining panganan sing beku, yaiku panganan cilik sing digawe saka sayuran beku kayata mrico, tomat, kacang buncis lan timun ing suhu paling endhek lan bisa uga sawise diproses.

  • Black garlic

    Papak ireng

    Bawang putih ireng, digawe saka bawang putih mentah seger lan difermentasi ing kothak fermentasi kanthi kulit suwene 90 ~ 120 dina, duwe efek antioksidan sing apik. Bawang putih ireng minangka panganan sing wis dingerteni kabeh wong. Mangan papak ireng bisa dadi apik kanggo kesehatan, utamane bawang putih ireng bisa digunakake kanggo mbantu ningkatake kesehatan pembuluh getih. Bawang putih ireng minangka panganan sing sehat banget tanpa efek samping. Mula, masarakat bisa yakin nalika mangan papak ireng, lan ora ana tabu kolokasi.

  • Fresh Ginger & Air-dried Ginger

    Jahe Segar & Jahe garing ing udhara

    Jahe minangka oyot sing duwe aroma pedhes pedhes lan rasa khas! jahe seger minangka rasa utama kanggo masakan Asia. Umume wong jahe mung dipangan kanthi jumlah sithik, mula bisa dianggep luwih penting kanggo rasane tinimbang regane nutrisi. Gunakake jahe kanggo rasa nalika tumis, salad, sup lan marinade. Tambah ing panganan ing pungkasan masak amarga jahe ilang rasane saya suwe saya mateng.

  • Frozen ginger

    Jahe beku

    Efek kringet jahe musim salju iku apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori kulit bisa mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.

  • Frozen Ginger Paste

    Tempel Jahe Beku

    Efek kringet jahe musim salju iku apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori kulit bisa mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.

  • Frozen Shredded Ginger

    Jahe Shredded Beku

    Efek kringet jahe musim salju iku apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori kulit bisa mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.

  • Ginger Powder

    Bubuk Jahe

    Bubuk jahe digawe saka serpihan jahe. Amarga serpih jahe ngasilake efek sing gedhe banget kanggo kesehatan awak lan mental awak, mula ngombe bubuk jahe, mesthi uga bisa mbantu kesehatan kanthi dramatis. Dadi, bubuk jahe duwe desuperheating tangi, ningkatake napsu, resistensi oksidasi, nyegah tumor, anti-tuwa, kadhemen, nyegah penyakit gerak, ningkatake kualitas turu lan macem-macem aspek peran lan efek. Mula fungsi gastrointestinal ora enak, kurang napsu, gejala abot, turu sing kurang, bubuk jahe minangka jinis panganan & obat sing apik banget.

  • Organic Ginger

    Jahe Organik

    Gingerol ana papat nganti kaping lima luwih mbandhingake jahe organik karo jahe konvensional, lan sanajan katon lembut, rasane pedhes banget. Ditambah maneh, jahe organik kurang serat, mula rasane luwih lembut lan seger tinimbang jahe biasa.

     

  • Sweet potato

    Ubi jalar

    Ubi jalar uga minangka sayuran sing umume dienggo saben dinane, sawetara kanca seneng bubur uyah sing angel diombe, efek lan fungsine kentang uga enak banget, ana sing seneng mangan ubi panggang.

  • Vegetable chips

    Kripik sayuran

    Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing pas lan kulit sing utuh tanpa bosok.

    Ngresiki lan nyedhot bahan baku ing banyu panas bening. Rendhem bahan baku sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu. Copot bahan mentah sing wis direndhem gula, selehake kabeh, lan cepet beku ing -18. Campur bahan sing wis beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot. Suhu minyak edode Lentinus yaiku 85 ~ 90lan drajad vakum ing ngisor iki -0.095MPa. Nalika nggoreng, deleng saka bolongan pengamatan banjur de-minyak ing njero. Produk kasebut didukung dening mesin winnowing Pack 1500g produk menyang kothak foil aluminium. Lebokake tas deoksidizer, lan segel. Tanggal kadaluwarsa miturut syarat kontrak. Produk rampung bakal disimpen ing gudang, lan jarak ing antarane tembok luwih saka 20cm. Kelembapan relatif ing gudang ora bakal ngluwihi 50%.