Rempah-rempah

  • Spice

    Spice

    Bumbu umume nuduhake jamu lan rempah-rempah. Tanduran minangka godhong saka macem-macem tanduran. Iki bisa dadi seger, garing ing udara utawa lemah. Rempah-rempah minangka wiji, tunas, woh-wohan, kembang, kulit lan oyot tanduran. Rempah-rempah duwe rasa sing luwih kuwat tinimbang vanilla. Ing sawetara kasus, tanduran bisa digunakake kanggo ngasilake jamu lan rempah-rempah. Sawetara bumbu digawe saka kombinasi macem-macem rempah-rempah (kaya paprika) utawa saka kombinasi jamu (kaya bumbu). Digunakake sacara umum ing diet, masak lan pamrosesan panganan ...