Rempah-rempah

  • Rempah-rempah

    Rempah-rempah

    Bumbu utamane nuduhake jamu lan rempah-rempah.Jamu yaiku godhong saka macem-macem tanduran.Padha bisa seger, garing utawa lemah.Rempah-rempah yaiku wiji, kuncup, woh-wohan, kembang, kulit lan oyod tanduran.Rempah-rempah duwe rasa sing luwih kuat tinimbang vanilla.Ing sawetara kasus, tanduran bisa digunakake kanggo ngasilake jamu lan rempah-rempah.Sawetara bumbu digawe saka kombinasi pirang-pirang rempah-rempah (kaya paprika) utawa saka kombinasi jamu (kayata tas bumbu).Digunakake ing diet, masak lan pangolahan panganan, ...