Ubi jalar

  • Sweet potato

    Ubi jalar

    Ubi jalar uga minangka sayuran sing umume dienggo saben dinane, sawetara kanca seneng bubur uyah sing angel diombe, efek lan fungsine kentang uga enak banget, ana sing seneng mangan ubi panggang.

  • Purple Sweet Potato Powder

    Bubuk Ubi Wungu Ungu

    Daging kentang wungu ungu nganti kain wungu tuwa. Saliyane nutrisi ubi jalar biasa, uga akeh selenium lan anthocyanin. Ubi jalar ungu misuwur banget ing pasar internasional, lan prospek pangembangane jembar banget. Musim produksi ubi jalar ungu diwiwiti wiwit wulan September, wektu pasokan diwatesi, mung sawetara wulan. Wêdakakêna ubi jalar ungu bisa ngalahake watesan produksi kentang uyah ungu lan nambah siklus produksi perusahaan produksi panganan ubi jalar ungu.