Kentang manis

  • Kentang Segar Bulk Kualitas Tinggi Kanthi Rega Murah
  • Harga ekspor kentang seger kanthi kualitas paling apik

    Harga ekspor kentang seger kanthi kualitas paling apik

    请先在后台设置Paypal收款账户,然后刷新页面!

    spesifikasi
    Jinis produk
    Kentang seger
    wujud
    Bunder lan dawa
    Packing
    25kg/20kg/10kg mesh bag
    warna
    kuning
  • kentang seger pakistan kentang seger prancis

    kentang seger pakistan kentang seger prancis

    informasi produk

    kentang seger pakistan kentang seger prancis

    KENTANG

    kentang seger pakistan kentang seger prancis

     

    katrangan produk

    warna kuning
    macem-macem Kentang
    Brand Kita longyuan
    Lumbung 1-3 centigrade
    Loading Port Qingdao, China
    Panggonan Asli Shandong, China
    Periode pasokan Kabeh babak taun
    Mangsa seger Saka April nganti Nopember
    Jinis Kentang seger, kentang Holland
    sertifikasi ISO/HACCP, SGS
    Rincian Kemasan 1) 5kg, 6kg, 8kg, 9kg, 10kg / tas jala

    2) 3kg, 4kg, 5kg, 10kg/ctn

    3) Kita uga bisa ngemas minangka saben syarat pelanggan

    Ukuran 80g-100g, 100g lan munggah, 150g lan munggah, 200g lan munggah, 250g lan munggah
    Standar kualitas Seger, resik, ora ana kuncup, serangga, ora bosok, kulit kuning alami lan permukaan mengkilat

     

    Packing lan Pengiriman

    kentang seger pakistan kentang seger pranciskentang seger pakistan kentang seger pranciskentang seger pakistan kentang seger pranciskentang seger pakistan kentang seger prancis

    kentang seger pakistan kentang seger pranciskentang seger pakistan kentang seger prancis

    kentang seger pakistan kentang seger pranciskentang seger pakistan kentang seger prancis

  • Kentang Manis

    Kentang Manis

    Ubi jalar uga dadi sayuran sing luwih umum ing urip saben dina, sawetara kanca seneng ngombe bubur ubi sing atos, efek lan fungsi ubi uga apik banget, ana sing seneng mangan ubi panggang.
  • Kentang manis

    Kentang manis

    Ubi jalar uga dadi sayuran sing luwih umum ing urip saben dina, sawetara kanca seneng ngombe bubur ubi sing atos, efek lan fungsi ubi uga apik banget, ana sing seneng mangan ubi panggang.

  • Bubuk Kentang Ungu

    Bubuk Kentang Ungu

    Daging saka kentang ungu iku ungu nganti ungu peteng.Saliyane nutrisi saka kentang manis biasa, uga sugih ing selenium lan anthocyanin.Ubi jalar ungu misuwur banget ing pasar internasional, lan prospek pangembangane amba banget.Musim produksi ubi jalar ungu diwiwiti ing wulan September, wektu pasokan diwatesi, mung sawetara wulan.Wêdakakêna ubi jalar ungu kabeh ngatasi watesan musim produksi ubi jalar ungu lan ngluwihi siklus produksi perusahaan produksi panganan ubi ungu.