Taro

  • Taro

    Taro

    Taro bisa nambah kekebalan awak manungsa, kanggo pasien kanker nalika perawatan lan fungsi tambahan, amarga akeh kandungan fluoride ing talenta, bahan kanggo nglindhungi untu manungsa, talenta bisa nambah kakebalan, amarga ngemot zat sing diarani protein lendir , sawise jinis bahan iki sing bakal diserep dening awak manungsa bisa diowahi dadi zat sing diarani immunoglobulin, saengga bisa nambah kakebalan manungsa, lan uga nerangake kenapa talenta bisa duwe efek detoksifikasi. Kajaba iku, taro isih duwe tata rambut lan nyantikake rambut, peran ngisi getih lan nambah sistem kekebalan, taro ngemot macem-macem nutrisi, piring taro sing asring dipangan, sampeyan bisa nggawe awak luwih apik, mbaka sethithik ngganti kahanan kesehatan.

  • Frozen Taro

    Taro Beku

    Karo bisa digunakake minangka piring, Zhuan sing digodhog lan digoreng, lan Shu uga bisa diresiki kanggo nglegakake keluwen, lan iki obat sing apik. Taro ngemot macem-macem nutrisi, umume ngemot karbohidrat sing akeh, saben 100 gram ngemot 17,5 gram pati, protein 2,2 gram, luwih dhuwur tinimbang sayuran umum, saengga taro bisa digawe panganan pokok.

    Kukus kukus, taro panggang, sup talas, sajian talat, jajan talek, jajan taler, ana puluhan cara masak taline.