Taro

  • Taro beku
  • Taro

    Taro

    Taro bisa ningkatake kakebalan manungsa, kanggo pasien kanker ing wektu perawatan lan fungsi tambahan, amarga kandungan fluoride sing dhuwur ing taro, bahan iki kanggo protèktif untu manungsa, talas bisa ningkatake kekebalan, amarga ngandhut zat sing disebut protein mucus. , sawise iki jenis materi kanggo digunakke dening awak manungsa bisa diowahi dadi zat disebut immunoglobulin, supaya bisa nambah kakebalan manungsa, lan uga nerangake apa taro bisa duwe khasiat detoksifikasi.Kajaba iku, talas isih duwe hairdressing lan beautifying rambute, peran replenishing getih lan replenishing sistem kekebalan, talas ngandhut macem-macem gizi, asring edible piring talas, sampeyan bisa nggawe awak luwih apik, mboko sithik ngganti kahanan sub-kesehatan.

  • Taro beku

    Taro beku

    Taro bisa digunakake minangka pasugatan, nggodhok lan goreng Zhuan, lan Shu uga bisa stewed kanggo gawe marem keluwen, lan iku tamba apik.Taro ngemot macem-macem nutrisi, utamane ngemot karbohidrat sing sugih, saben 100 gram ngemot 17,5 gram pati, protein 2,2 gram, luwih dhuwur tinimbang sayuran umum, mula talas bisa digawe panganan pokok.

    Talas kukus, talas panggang, sop talas, sajian talas, kue talas, kue talas, ana puluhan cara masak talas.