Kripik sayuran

Kripik sayuran

Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing pas lan kulit sing utuh tanpa bosok.

Ngresiki lan nyedhot bahan baku ing banyu panas bening. Rendhem bahan baku sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu. Copot bahan mentah sing wis direndhem gula, selehake kabeh, lan cepet beku ing -18. Campur bahan sing wis beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot. Suhu minyak edode Lentinus yaiku 85 ~ 90lan drajad vakum ing ngisor iki -0.095MPa. Nalika nggoreng, deleng saka bolongan pengamatan banjur de-minyak ing njero. Produk kasebut didukung dening mesin winnowing Pack 1500g produk menyang kothak foil aluminium. Lebokake tas deoksidizer, lan segel. Tanggal kadaluwarsa miturut syarat kontrak. Produk rampung bakal disimpen ing gudang, lan jarak ing antarane tembok luwih saka 20cm. Kelembapan relatif ing gudang ora bakal ngluwihi 50%.


Detail Produk

Tag Produk

Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing pas lan kulit sing utuh tanpa bosok.

Ngresiki lan nyedhot bahan baku ing banyu panas bening. Rendhem bahan baku sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu. Copot bahan mentah sing wis direndhem gula, selehake kabeh, lan cepet beku ing -18. Campur bahan sing wis beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot. Suhu minyak edode Lentinus yaiku 85 ~ 90lan drajad vakum ing ngisor iki -0.095MPa. Nalika nggoreng, deleng saka bolongan pengamatan banjur de-minyak ing njero. Produk kasebut didukung dening mesin winnowing Pack 1500g produk menyang kothak foil aluminium. Lebokake tas deoksidizer, lan segel. Tanggal kadaluwarsa miturut syarat kontrak. Produk rampung bakal disimpen ing gudang, lan jarak ing antarane tembok luwih saka 20cm. Kelembapan relatif ing gudang ora bakal ngluwihi 50%.

Crisps woh lan sayuran minangka cemilan sing digawe saka sayuran seger lan woh-wohan sing dehidrasi ing kahanan vakum. Kripik woh lan sayuran wis entuk "Telung Ganti" - warna produk, nutrisi lan rasa ora owah;

Ora ana pangurangan, ora ana kenaikan - ora ana sing ngilangi produk kajaba banyu; Produk kasebut ora nambah apa-apa kajaba rasa; Nutrisi dhuwur, gajih sithik - sistem kontrol kualitas HACCP maju internasional, panggunaan proses permeabilitas dobel tingkat internasional lan proses dehidrasi permeabilitas dobel, njaga unsur nutrisi lan tilak ing woh-wohan lan sayuran; Non-puffing lan non-frying - proses produksi produk kasebut ora duwe proses puffing, lan teknologi dehidrasi bath bath oil kanthi suhu rendah digunakake kanggo ngindhari proses nggoreng produk. Asri woh lan sayuran pancen beda karo panganan kembung kayata keripik kentang, lan bakal dadi sulih panganan kembung kayata keripik kentang ing wektu ngarep.

Jinis Snack & Woh & Sayuran, camilan
Asal Usul Sayuran
Jinis pangolahan Dipanggang
Rasane Asin
Tekstur Atos
Umur Kabeh
Fitur Biasa
Kemasan Tas
Papan Asal Shandong, China
Jinis Bahan Sayuran campuran
Jeneng produk Kripik sayur campuran

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita