. China Kripik Sayuran Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

Kripik sayuran

Kripik sayuran

Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing tepat lan kulit sing utuh tanpa bosok.

Reresik lan blanching bahan mentahan ing banyu panas bening.Rendhem bahan mentah sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu.Nyopot bahan mentah sing direndhem gula, saluran kanthi lengkap, lan beku kanthi cepet ing -18.Bungkus bahan-bahan sing beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot.Suhu minyak Lentinus edodes yaiku 85~90lan gelar vakum ing ngisor -0.095MPa.Nalika nggoreng, mirsani saka bolongan pengamatan lan de-lenga ing njero.Produk iki ditampi dening mesin winnowing Pack 1500g produk menyang kothak aluminium foil.Sijine tas deoxidizer, lan segel.Tanggal kadaluwarsa miturut syarat kontrak.Produk rampung kudu disimpen ing gudang, lan jarak antarane tembok kudu luwih saka 20cm.Kelembapan relatif ing gudang ora ngluwihi 50%.


Detail Produk

Tag produk

Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing tepat lan kulit sing utuh tanpa bosok.

Reresik lan blanching bahan mentahan ing banyu panas bening.Rendhem bahan mentah sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu.Nyopot bahan mentah sing direndhem gula, saluran kanthi lengkap, lan beku kanthi cepet ing -18.Bungkus bahan-bahan sing beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot.Suhu minyak Lentinus edodes yaiku 85~90lan gelar vakum ing ngisor -0.095MPa.Nalika nggoreng, mirsani saka bolongan pengamatan lan de-lenga ing njero.Produk iki ditampi dening mesin winnowing Pack 1500g produk menyang kothak aluminium foil.Sijine tas deoxidizer, lan segel.Tanggal kadaluwarsa miturut syarat kontrak.Produk rampung kudu disimpen ing gudang, lan jarak antarane tembok kudu luwih saka 20cm.Kelembapan relatif ing gudang ora ngluwihi 50%.

Kripik woh lan sayuran yaiku cemilan sing digawe saka sayuran seger lan woh-wohan sing dehidrasi ing kahanan vakum.Kripik woh lan sayuran entuk "Telung ora owah" - warna produk, nutrisi lan rasa ora owah;

Ora ana pengurangan, ora nambah - ora ana sing dicopot saka produk kajaba banyu;Prodhuk nambah apa-apa nanging rasa;Nutrisi dhuwur, kurang lemak - sistem kontrol kualitas HACCP majeng internasional, panggunaan permeabilitas ganda majeng internasional lan proses dehidrasi permeabilitas ganda, nahan nutrisi lan unsur tilak ing woh-wohan lan sayuran;Non-puffing lan non-frying - proses produksi prodhuk wis ora proses puffing, lan vakum-suhu kurang teknologi dehidrasi lenga digunakake kanggo supaya proses frying prodhuk.Keripik buah lan sayuran beda banget karo panganan kembung kayata keripik kentang, lan bakal dadi pengganti panganan kembung kayata keripik kentang ing mangsa ngarep.

Jinis Jajanan Woh & Sayuran, Cemilan
asale Sayuran
Jinis Pangolahan panggang
Rasa asin
Tekstur Hard
Umur Kabeh
Fitur Normal
Kemasan tas
Panggonan Asal Shandong, China
Jinis Bahan Sayuran campuran
jeneng produk Kripik sayuran campuran

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita