Kripik sayuran

  • Vegetable chips

    Kripik sayuran

    Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing pas lan kulit sing utuh tanpa bosok.

    Ngresiki lan nyedhot bahan baku ing banyu panas bening. Rendhem bahan baku sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu. Copot bahan mentah sing wis direndhem gula, selehake kabeh, lan cepet beku ing -18. Campur bahan sing wis beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot. Suhu minyak edode Lentinus yaiku 85 ~ 90lan drajad vakum ing ngisor iki -0.095MPa. Nalika nggoreng, deleng saka bolongan pengamatan banjur de-minyak ing njero. Produk kasebut didukung dening mesin winnowing Pack 1500g produk menyang kothak foil aluminium. Lebokake tas deoksidizer, lan segel. Tanggal kadaluwarsa miturut syarat kontrak. Produk rampung bakal disimpen ing gudang, lan jarak ing antarane tembok luwih saka 20cm. Kelembapan relatif ing gudang ora bakal ngluwihi 50%.