Kripik sayuran

  • Grosir Ekspor Bawang Merah Segar Gedhe For Sale Buyers
  • 2021 Ekspor Alami Nilai Agung Cina Shandong Long Bawang Ijo Segar

    2021 Ekspor Alami Nilai Agung Cina Shandong Long Bawang Ijo Segar

    Deskripsi Produk
    Jeneng produk
    bawang bombay
    Jinis
    Sayuran Umbelliferous
    warna
    kuning
    wangun
    Bunder oval
    asale
    Shandong, China
    Ukuran
    120 cm
    Packing
    karton
    Kondisi transportasi lan panyimpenan
    Suhu 2 ℃, Ventilasi: 20CBM/Jam
    Musim pasokan
    Kabeh Taun Around
    MOQ
    1 wadhah
  • Budidaya lettuce kol seger kualitas dhuwur karo paling laris saka Viet Nam

    Budidaya lettuce kol seger kualitas dhuwur karo paling laris saka Viet Nam

    Ringkesan
    Rincian cepet
    Gaya:
    seger
    Tipe:
    Gobis
    Tipe produk:
    Sayuran Cruciferous
    Jinis budidaya:
    UMUM
    Bobot (kg):
    2
    Panggonan Asal:
    Ho Chi Minh, Vietnam
    Jeneng merek:
    Perusahaan Viet Delta
    Nomer Model:
    Lina/ kobis 04
    macem-macem:
    Sayuran seger
    MOQ:
    10 ton
    Packing:
    1.5-2kg/bag, 100bags/box
    WAKTU PENGIRIMAN:
    12-18 Dina
    Loading Port:
    Pelabuhan Ho Chi Minh, Vietnam
    Pembayaran:
    T / T 30-40% ing advance, 100% L / C
    Sertifikat:
    ISO
    urip rak:
    8-10 sasi
    Bahan:
    100% Sayuran Alami
    Sertifikasi:
    ISO
    Kapabilitas Pasokan
    Kapabilitas Pasokan
    1000 Ton / Ton saben Sasi
    Packaging & Pangiriman
    Rincian Kemasan
    Packing: Vakum/1-2kg/bag/karton (persyaratan pelanggan)
    MOQ: 10 ton/cont 20′,40′ HR
    Pelabuhan
    Pelabuhan Ho Chi Minh
    Tuladha Gambar:
    paket-img
    paket-img
    Lead Time:
    Jumlah (Ton) 1 - 10 11 - 25 > 25
    Est.Wektu (dina) 12 20 Kanggo rembugan
    Deskripsi Produk
    Jinis kubis
    Karakteristik
    Gobis ijo
    Gobis ijo minangka jinis kubis sing paling umum, nduweni lapisan tipis saka godhong sing digulung kanthi kenceng, sirah bunder, lan genggeman sing kuat.Lapisan godhong njaba ana warna saka ijo peteng nganti ijo peteng, dene lapisan njero putih lan ijo entheng.Lettuce nduweni rasa sing entheng lan adhem.
    Gobis ungu
    Gobis ungu bunder, hard, kanthi lapisan godhong, hard lan tightly digulung.Rasa kubis iki luwih alus lan luwih manis tinimbang kubis liyane, lan umume digunakake kanggo nambah warna ing salad, salad kubis lan goreng.Godhong kol wungu biasane luwih kaku tinimbang godhong kol ijo amarga wektu tanduran luwih suwe.
    Gobis karo godhong kriting
    Katon kaya kol ijo, nanging endhas godhonge kriting lan ijo peteng lan ilang.Godhongé lembut, rasa luwih alus lan luwih manis tinimbang kubis ijo.Kubis dianggep minangka salah sawijining varietas kubis sing paling apik, nanging jinis kubis iki mung musiman.
    Brussels sprouts -
    jinis kubis cilik
    Sprout Brussels luwih cilik tinimbang jinis kubis liyane, kanthi lapisan godhong sing digulung kanthi rapet, gagang abot lan biasane ora ngluwihi diameter 5cm.Penampilan lan rasa saka kubis iki padha karo kubis ijo.
    Gobis
    Kubis minangka kubis umum, nduweni rasa sing adhem, sugih ing vitamin C lan akeh digunakake ing salad lan sayuran.Gobis iki nduweni godhong luwih gedhe tinimbang kubis utawa lettuce liyane.
    Gobis ijo
    Gobis karo godhong kriting
    Gobis ungu
    Brussels sprouts -
    jinis kubis cilik
    Gobis
    Sawetara entuk manfaat
    - Nambah daya tahan - Mbantu mundhut bobot - Detoksifikasi awak - Apik banget kanggo otak - Nduwe sifat anti-inflamasi
    - Apik kanggo mripat

    - dandan sirah
    - Nyegah kanker
    - Nduweni efek laxative
    - Apik banget kanggo jabang bayi
    - Apik kanggo jantung
    Spesifikasi
    Item
    Nilai
    Sertifikasi
    HACCP, ISO
    Jeneng merek
    Perusahaan Viet Delta
    Jinis
    Gobis seger
    MOQ
    10 ton
    wangun
    bunder
    Packing
    1.5-2kg/bag, 100bag/box
    TIME pangiriman
    10-15 dina
    Ketentuan rega
    FOB CNF CIF
    Loading Port
    Pelabuhan Ho Chi Minh, Vietnam
    pambayaran
    T / T 30-40% Simpenan ing advance, 100% L / C
    Packing & Pangiriman
    Packing: 1-2kg/bag/karton (persyaratan pelanggan)

    MOQ: 10 ton/cont 20′,40′ HR
    Pangiriman: Ing 10-15 dina sawise nampa tagihan salinan loading.
    Loading Port: Pelabuhan Ho Chi Minh, Viet Nam
    Pembayaran: T / T 30-40% ing advance utawa 100% L / C ing ngarsane
    Hubungi kita
    Lina Hoang
    Eksekutif Sale
    Telpon: +84 896 625 614 (WhatsApp/Skype)
    Email: fpsales12@vdeltagoods.com.vn
    ===================================================
    Perusahaan VIET DELTA CORPORATION
    20/5 Dinh Bo Linh Street, Binh Thanh District, HCMC, Vietnam
    PRODUK RELATED

    Kubis seger saka Viet Nam

  • Dasheen Milk Shake Eddoes

    Dasheen Milk Shake Eddoes

     

     

     

     

     

     

    Eddoes

    芋头1

  • Kripik Sayuran

    Kripik Sayuran

    Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing tepat lan kulit sing utuh tanpa bosok.Reresik lan blanching bahan mentahan ing banyu panas bening.Rendhem bahan mentah sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu.Copot bahan mentah sing direndhem gula, saluranake kanthi lengkap, lan beku kanthi cepet ing -18 ℃.Bungkus bahan-bahan sing beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot.Suhu lenga saka edodes Lentinus yaiku 85 ~ 90 ℃ lan gelar vakum ing ngisor -0.095MPa.Nalika fr...
  • Kripik sayuran

    Kripik sayuran

    Pilih bahan mentah sing seger, kanthi warna sing tepat lan kulit sing utuh tanpa bosok.

    Reresik lan blanching bahan mentahan ing banyu panas bening.Rendhem bahan mentah sing adhem ing larutan maltosa kanthi proporsi persentase tartamtu.Nyopot bahan mentah sing direndhem gula, saluran kanthi lengkap, lan beku kanthi cepet ing -18.Bungkus bahan-bahan sing beku kanthi cepet menyang kandhang materi, kanthi 120kg ing saben pot.Suhu minyak Lentinus edodes yaiku 85~90lan gelar vakum ing ngisor -0.095MPa.Nalika nggoreng, mirsani saka bolongan pengamatan lan de-lenga ing njero.Produk iki ditampi dening mesin winnowing Pack 1500g produk menyang kothak aluminium foil.Sijine tas deoxidizer, lan segel.Tanggal kadaluwarsa miturut syarat kontrak.Produk rampung kudu disimpen ing gudang, lan jarak antarane tembok kudu luwih saka 20cm.Kelembapan relatif ing gudang ora ngluwihi 50%.