. Babagan Kita - Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Babagan awake dhewe

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Pambuka perusahaan

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co Ltd minangka platform e-commerce ekspor lan perdagangan manca sing diadegake bebarengan dening Anqiu Agricultural Development Group, platform ibukutha negara China Rural Innovation Port Co., Ltd.

Perusahaan iki dumunung ing Gedung Anqiu Nonggu, pojok kidul-kulon kutha.Ngandelake produk pertanian Anqiu, kayata bawang bombay lan jahe.Kanthi luwih saka 33.000 arces jahe, watara 50.000 arces saka scallions minangka kauntungan industri utama, perusahaan wis setya mbangun munggah platform e-commerce profesional saka produk ekspor, pangembangan luwih saka pasinaon industri tetanèn digital ing China, pembangunan merek lan pangembangan e-commerce lintas-wates, ngarahake kanggo mromosiaken tetanèn digital China karo merek lan pangembangan format anyar kayata mode e-commerce lintas-wewatesan, ngembangaken model perdagangan internasional anyar.

Nglumpukake kabeh profesional, keuangan, informasi lan teknologi, pendidikan lan fenomena ekonomi modern liyane, kanggo basis akademisi lan praktik pertanian "lembah pertanian" China, nggunakake Big Data, Cloud Computing, Chain Blocks, kayata integrasi teknologi Internet of Things sumber daya. , mbangun kombinasi keuangan, riset ilmiah, perdagangan, industri, tetanèn, akademi pertanian integrasi model pangembangan anyar e-commerce lintas-wates, ngarahake kanggo nambah pendapatan petani, ngewangi bisnis lokal kanggo berkembang, cultivate pembangunan tetanèn Anqiu standar wutah ekonomi anyar, mbangun Shandong Weifang bench standar dhuwur menehi tandha nganti ekspor negara.

Iku bakal kontribusi kanggo wutah saka perdagangan internasional lan pembangunan ekonomi donya, lan mbangun munggah dhasar padhet kanggo mbangun jendhela anyar kanggo China kang tetanèn mbukak-up lan pembangunan lan pusat anyar kanggo kerjasama internasional.

Brand Kita

Wiwit Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd didegake ing taun 2020, mesthi wis ditulis tanggung jawab lan inovasi merek kasebut, NCG wis entuk tim pangembangan platform profesional sing unggul ing industri, liwat platform e-commerce ekspor lintas wates kanggo mbangun. profesional, ing model bisnis B2B, kanggo arah, karo Big Data minangka panuntun dhumateng, kanggo mboko sithik mbangun model salib-wewatesan industri e-commerce.

Perusahaan karo luwih saka 200000 Mu jahe lokal, 300000 Mu saka lokal ijo trikatuka Cina, mboko sithik mbangun jahe gedhe lan spring trikatuka minangka produk tetanèn fitur branded, karo produk tetanèn kualitas dhuwur kanggo mbukak pasar jaban rangkah, nyiyapake dening tetanèn kualitas dhuwur. produk minangka inti saka citra merek.

Ing dalan bangunan merek, kita tansah netepi teknologi minangka inti, pasar-oriented, kanggo sumber daya jaban rangkah minangka support, kanggo layanan kualitas minangka konsep, kanggo menang dateng lan dhukungan saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

Nilai kita: wong-oriented, mbukak lan klebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, porsi kerjasama global karo sikap "Win-win".

Tanggung Jawab Kita

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co Ltd wis respon positif sak tenane saka Komite Pusat CPC lan Dewan Negara ngleksanakake strategi rejuvenating kaputusan privasi utama negara, fokus ing modernisasi tetanèn, fokus ing "pertanian, deso lan petani. lan tetanèn" anyar enem produksi ", mromosiaken pangembangan tetanèn Cina mbukak kanggo pinggiran njaba.

Perusahaan iki setya mbangun platform e-commerce produk ekspor profesional, riset jero babagan pertanian digital Cina, pangembangan merek lan pangembangan e-commerce lintas-wates, kanthi tujuan kanggo ningkatake pangembangan pertanian digital Cina, merek lan lintas wates. e-commerce lan model bisnis anyar liyane, nuwuhake momentum anyar perdagangan manca.Klumpukne kabeh personel, finance, informasi, ilmu lan teknologi, pendidikan lan unsur ekonomi modern liyane, kanggo Chinese "lembah silikon" tetanèn akademisi lan dhasar laku, yakuwi kanggo bantuan income petani ', ngewangi Enterprises kanggo berkembang, cultivate pembangunan tetanèn Anqiu ing kutub wutah ekonomi anyar, mbangun kutha Weifang, lan nganti kabèh provinsi Shandong, malah tengah ekspor negara.Iku bakal kontribusi kanggo wutah saka perdagangan internasional lan pembangunan ekonomi donya, lan lay pondasi ngalangi kanggo mbangun jendhela anyar kanggo Chinese tetanèn mbukak-up lan pembangunan lan pusat anyar kanggo kerjasama internasional.