Babagan Kita

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Pambuka Perusahaan

Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd minangka platform e-commerce perdagangan ekspor lan perdagangan manca sing digawe bareng karo Anqiu Agricultural Development Group, platform ibukutha duweke China Rural Innovation Port Co., Ltd.

Perusahaan kasebut dununge ana ing Bangunan Anqiu Nonggu, pojok sisih kidul-kulon kutha. Ngandelake Anqiu nampilake produk pertanian, kayata daun bawang lan jahe. Kanthi luwih saka 33.000 ginger jahe, udakara 50.000 garan scallion minangka kauntungan industri utama, perusahaan kasebut komitmen kanggo nggawe platform e-commerce profesional produk ekspor, pangembangan luwih lanjut babagan studi industri pertanian digital ing China, pangembangan merek lan pangembangan e-commerce lintas batas, tujuane kanggo promosi pertanian digital China kanthi merek lan pangembangan format anyar kayata mode e-commerce lintas batas, ngembangake model perdagangan internasional anyar.

Ngumpulake kabeh profesional, finansial, informasi lan teknologi, pendhidhikan lan fénoména ékonomi modhèrn liyane, kanggo basis akademik lan praktik tani "lembah pertanian", panggunaan Big Data, Cloud Computing, Blok Rantai, kayata integrasi sumber daya Internet Internet of Things , mbangun kombinasi keuangan, riset ilmiah, perdagangan, industri, pertanian, akademi pertanian integrasi model pangembangan anyar e-commerce lintas batas, kanthi tujuan kanggo mbantu nambah penghasilan para petani, ngewangi bisnis lokal supaya bisa ngembangake Pangembangan pertanian Anqiu minangka standar pertumbuhan ekonomi anyar, nggawe Shandong Weifang minangka bangku standar standar sing ditandhani nganti ekspor negara kasebut.

Iki bakal nyumbang kanggo tuwuhing perdagangan internasional lan pangembangan ekonomi global, lan mbangun landasan sing kuat kanggo mbangun jendela anyar kanggo pambukaan lan pembangunan pertanian China lan pusat kerja sama internasional.

Merek Kita

Wiwit Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd didegaké ing taun 2020, mesthi ditulis minangka tanggung jawab lan inovasi merek, NCG entuk tim pangembangan platform profesional utama industri, liwat platform e-commerce ekspor lintas batas kanggo mbangun profesional, ing model bisnis B2B, kanggo arah, kanthi Big Data minangka pandhuan, kanggo mbentuk industri e-commerce model lintas wates.

Perusahaan sing duwe luwih saka 200000 Mu jahe lokal, 300000 Mu bawang Cina lokal, mboko sithik nggawe jahe gedhe lan bawang bombay minangka produk pertanian fitur, kanthi produk pertanian berkualitas tinggi kanggo mbukak pasar jaban rangkah, digawe dening pertanian berkualitas tinggi produk minangka inti saka gambar merek.

Ing dalan nggawe merek, kita mesthi ngetrapake teknologi minangka inti, berorientasi pasar, kanggo sumber daya luar negeri minangka dhukungan, kanggo kualitas layanan minangka konsep, kanggo entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Nilai-nilai kita: berorientasi karo wong, mbukak lan kalebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, kerja sama global kanthi sikap "Win-win".

Tanggung jawab Kita

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd wis nanggapi kanthi positif saka Komite Pusat CPC lan Dewan Negara ngleksanakake strategi gawe anyar keputusan kebijakan utama negara kasebut, fokus ing modernisasi pertanian, fokus ing "pertanian, pedesaan lan petani lan pertanian "enem produksi anyar", nyengkuyung pangembangan pertanian China nganti tekan njaba.

Perusahaan kasebut komitmen kanggo nggawe platform e-commerce produk ekspor profesional, riset jero babagan pertanian digital Tiongkok, pangembangan merek lan pangembangan e-commerce lintas batas, kanthi tujuan kanggo ningkatake pangembangan pertanian digital, merek lan lintas batas China e-commerce lan model bisnis anyar liyane, ningkatake momentum perdagangan asing anyar. Klumpukake kabeh personel, keuangan, informasi, ilmu pengetahuan lan teknologi, pendhidhikan lan unsur ekonomi modern liyane, kanggo akademik pertanian "lembah silikon" lan yayasan praktik, tujuane kanggo mbantu penghasilan para petani, ngewangi perusahaan kanggo ngembangake, ngolah pembangunan pertanian Anqiu tiang pertumbuhan ekonomi anyar, mbangun kutha Weifang, lan nganti kabeh provinsi Shandong, malah dadi pusat ekspor negara kasebut. Iki bakal nyumbang kanggo tuwuhing perdagangan internasional lan pangembangan ekonomi global, lan dadi landhesan sing kuat kanggo mbangun jendela anyar kanggo pambukaan lan pembangunan pertanian China lan pusat kerjasama internasional internasional.