Papak ireng

Papak ireng

Bawang putih ireng, digawe saka bawang putih mentah seger lan difermentasi ing kothak fermentasi kanthi kulit suwene 90 ~ 120 dina, duwe efek antioksidan sing apik. Bawang putih ireng minangka panganan sing wis dingerteni kabeh wong. Mangan papak ireng bisa dadi apik kanggo kesehatan, utamane bawang putih ireng bisa digunakake kanggo mbantu ningkatake kesehatan pembuluh getih. Bawang putih ireng minangka panganan sing sehat banget tanpa efek samping. Mula, masarakat bisa yakin nalika mangan papak ireng, lan ora ana tabu kolokasi.


Detail Produk

Tag Produk

Bawang putih ireng, digawe saka bawang putih mentah seger lan difermentasi ing kothak fermentasi kanthi kulit suwene 90 ~ 120 dina, duwe efek antioksidan sing apik. Bawang putih ireng minangka panganan sing wis dingerteni kabeh wong. Mangan papak ireng bisa dadi apik kanggo kesehatan, utamane bawang putih ireng bisa digunakake kanggo mbantu ningkatake kesehatan pembuluh getih. Bawang putih ireng minangka panganan sing sehat banget tanpa efek samping. Mula, masarakat bisa yakin nalika mangan papak ireng, lan ora ana tabu kolokasi.

Bawang putih ireng alus kaya jeli ing tutuk lan ora duwe bau khas bawang putih mentah sawise mangan. Uga ora nyebabake gangguan iritasi ing weteng. Rasa alus, legi lan ora nguntungke tanpa stimulasi. Kanggo njaga kelembapan ing papak, kabeh proses tetep lembab, sing padha karo tampilan buah sing garing.

Ing konten allicin bawang putih ireng iku sugih banget, sampeyan bisa milih mangan papak ireng kanggo kesehatan, utamane mangan papak ireng kanggo mbantu mateni puluhan virus influenza lan awak kanthi macem-macem mikroorganisme patogenik, migunani kanggo nyegah penyakit, lan ing wektu sing padha kita milih mangan papak ireng duwe efek anti-inflamasi antibakteri, dadi papak ireng sampeyan ora bisa lali.

Bawang putih ireng iku gampang dipangan. Kita mung bisa njupuk bawang putih ireng kanthi langsung. Kanggo wong sing nesu banget, cukup saben dina mangan bawang putih ireng. Kanggo wong biasa sing sehat, bisa mangan bawang putih ireng luwih sithik, nanging ora kakehan mangan. Sehat yen mangan papak ireng kanthi moderat.

Bawang putih ireng kudu ngontrol jumlah, nalika mangan kanggo wong diwasa sing sehat, umume saben dina kanggo mangan cukup siji utawa loro bawang putih ireng, yen sampeyan pengin ngatasi masalah konstipasi, mula saben dina kudu mangan telu utawa patang bawang putih ireng, lan pengin nambah kekebalan saka papak ireng, uga kudu mangan papak ireng luwih akeh.

Gaya: Garing
Jinis: Bawang Putih
Jenis Proses: Asap
Proses Pangatusan: AD
Jenis Budidaya: Griya ijo, suhu dhuwur
Bagean: ROOT
Papan Asal: Shandong, China
Jeneng Merek: papak ireng
Fungsi: Nambah sembelit
Roso: Asem lan asem
Cara panyimpenan: Suhu Sithik

Gaya: Garing
Proses Pangatusan: Masehi
Wangun: Babak
Maks. Kelembapan: 13%
Salmonella: Negatif
Gawe ketagihan:  Ora ana
Werna: Ireng 
Roso: Asem lan Manis














  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita