. China Black papak Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

Bawang ireng

Bawang ireng

Bawang putih ireng, sing digawe saka bawang putih mentah sing seger lan difermentasi ing kothak fermentasi kanthi kulit nganti 90 ~ 120 dina, nduweni efek antioksidan sing apik.Bawang ireng minangka panganan sing wis dingerteni saben wong.Mangan bawang putih bisa migunani kanggo kesehatan, utamane bawang putih bisa digunakake kanggo ningkatake kesehatan pembuluh getih.Bawang ireng minangka panganan sing sehat banget tanpa efek samping.Mulane, wong bisa yakin nalika mangan bawang putih ireng, lan ora ana tabu ing kolokasi.


Detail Produk

Tag produk

Bawang putih ireng, sing digawe saka bawang putih mentah sing seger lan difermentasi ing kothak fermentasi kanthi kulit nganti 90 ~ 120 dina, nduweni efek antioksidan sing apik.Bawang ireng minangka panganan sing wis dingerteni saben wong.Mangan bawang putih bisa migunani kanggo kesehatan, utamane bawang putih bisa digunakake kanggo ningkatake kesehatan pembuluh getih.Bawang ireng minangka panganan sing sehat banget tanpa efek samping.Mulane, wong bisa yakin nalika mangan bawang putih ireng, lan ora ana tabu ing kolokasi.

Bawang putih ireng alus kaya jeli ing cangkeme lan ora nduweni bau khas bawang putih mentah sawise dipangan.Uga ora nyebabake gangguan weteng.Rasa alus, manis lan asem tanpa stimulasi.Kanggo njaga kelembapan sing akeh ing bawang putih, kabeh proses tetep lembab, sing padha karo tampilan woh garing.

Ing isi allicin papak ireng iku arang banget sugih, sampeyan bisa milih kanggo mangan papak ireng apik kanggo kesehatan, utamané kanggo mangan papak ireng kanggo bantuan kita matèni Welasan virus influenza lan awak macem-macem microorganisms pathogenic, iku migunani kanggo Nyegah saka penyakit, lan ing wektu sing padha kita milih mangan papak ireng duwe efek anti-natoni antibacterial, supaya papak ireng iku sampeyan ora bisa kantun pilihan apik.

Bawang putih trep banget kanggo mangan.Kita mung bisa njupuk bawang putih ireng langsung.Kanggo wong sing nesu banget, cukup mangan siji papak ireng saben dina.Kanggo wong biasa sing sehat, bisa mangan bawang putih sing ireng, nanging ora kena mangan akeh.Iku sehat kanggo mangan papak ireng ing moderat.

Bawang putih ireng kudu ngontrol jumlahe, nalika mangan kanggo wong diwasa sing sehat, umume saben dina mangan siji utawa loro papak ireng cukup, yen sampeyan pengin ngatur masalah constipation, supaya kita kudu mangan saben dina telu utawa papat papak ireng, lan pengin nambah kakebalan dening papak ireng, uga kudu mangan liyane papak ireng.

Gaya: Kering
Tipe:Bawang putih
Jinis pangolahan: Smoked
Proses pangatusan: AD
Jinis budidaya: omah kaca, suhu dhuwur
Bagian: Root
Panggonan Asal: Shandong, China
Jeneng merek: bawang putih ireng
Fungsi: Ngapikake constipation
Rasa: manis lan kecut
Cara panyimpenan: Suhu Kurang

Gaya: garing
Proses Pengeringan: AD
Wangun: Babak
Max Kelembapan: 13%
Salmonella: Negatif
gawe ketagihan: ora ana
warna: ireng
Roso: Kecut lan Manis














  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita