Bawang Putih Segar

Bawang Putih Segar

Varietas papak sing paling umum ngemot 10 siung (utawa segmen) kanthi kulit putih. Minangka aturan, jengkel sing luwih cilik saya kuwat rasa! Bawang putih bisa dipangan mentah utawa dimasak. Bawang putih mentah menehi rasa tajam sing kuat, nalika masak menehi rasa luwih lembut. Bawang putih gampang dibakar, mula jaga-jaga nalika nggoreng utawa tumis. Bisa digunakake ing sajian sayur-sayuran lan daging, sup, celup, tumis, godhok lan rebus, utawa tambahake cengkeh sing durung diresiki menyang wajan panggang karo daging utawa sayuran.


Detail Produk

Tag Produk

Varietas papak sing paling umum ngemot 10 siung (utawa segmen) kanthi kulit putih. Minangka aturan, jengkel sing luwih cilik saya kuwat rasa! Bawang putih bisa dipangan mentah utawa dimasak. Bawang putih mentah menehi rasa tajam sing kuat, nalika masak menehi rasa luwih lembut. Bawang putih gampang dibakar, mula jaga-jaga nalika nggoreng utawa tumis. Bisa digunakake ing sajian sayur-sayuran lan daging, sup, celup, tumis, godhok lan rebus, utawa tambahake cengkeh sing durung diresiki menyang wajan panggang karo daging utawa sayuran.

Bawang putih bisa digunakake kanggo salad modulasi, nalika nggawe salad sawise diiris lan diowahi utawa digawe dadi papak ditumbuk kanggo dilebokake, lan yen wis rampung bakal nggawe salad, kanthi bau bawang putih sing legi, saliyane iku, wong ing daging masak papak utawa bahan daging liyane sing dicelupake, uga bisa nambah bawang putih sing pas.

Bawang putih uga bisa diasinake ing wektu biasa, didhaptar ing papak seger, masarakat bisa njupuk cuci bawang putih seger, saus sing asem lan asam, menyang modulasi dhewe kanggo diasinake dadi bawang putih sing asem lan asem, uga bisa langsung diasinake dadi uyah bawang putih asin, bisa dipangan suwene setaun, saliyane cara iki, bawang putih uga bisa Goreng dipangan, uga bisa nggodhog banyu kanggo ngombe, kanggo nutrisi manungsa, lan awak kesehatan, nyegah penyakit.

Bawang putih minangka antibiotik spektrum luas tanduran alami, bawang putih ngemot sekitar 2% allicin, allicin duweni efek bakteri sing kuat, bisa bereaksi karo cystine bakteri kanggo nggawe presipitasi kristal sawise mlebu ing awak manungsa, ngrusak klompok sulfhydryl ing belerang biologis Klompok amino sing dibutuhake bakteri, saéngga metabolisme bakteri katon kelainan, mula ora bisa ngasilake lan tuwuh.

Panliten negesake manawa papak mentah duwe efek ningkatake toleransi glukosa ing wong normal, lan uga bisa ningkatake sekresi insulin lan nambah panggunaan glukosa ing sel jaringan, supaya bisa nyuda tingkat glukosa getih.

Mangan papak mentah saben dina bisa nyuda reaksi alergi, apamaneh sing nyebabake perubahan suhu. Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku miwiti mangan papak mentah sawetara minggu sadurunge musim alergi.

Gaya Bawang Putih Segar, Segar
Jinis Bawang putih, Putih normal & Putih murni
Jinis Produk Sayuran Liliaceous
Jinis Budidaya Organik
Ukuran (cm) 5
Bobot (kg) 0,05
Papan Asal Shandong, China
Nomer Model F01
Rincian Kemasan Paket 10kg / karton, 10kg / tas bolong, 20kg / tas bolong, utawa nuruti panjaluk klien
Sasmita Ing saindenging jagad
Asal Usul Shandong, China
Istilah regane FOB
Pelabuhan QINGDAO

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita