. Pabrik Bawang Putih Segar China lan Pabrik |Nongchuanggang

Bawang Putih seger

Bawang Putih seger

Varietas bawang putih sing paling umum ngemot 10 cengkeh (utawa segmen) kanthi kulit putih.Minangka aturan, sing cilik cengkeh sing kuwat rasa!Bawang putih bisa dipangan mentah utawa dimasak.Bawang putih mentah menehi rasa pedas sing kuwat, nalika masak menehi rasa sing luwih lembut.Bawang putih gampang diobong, mula kudu ati-ati nalika nggoreng utawa nggoreng.Bisa digunakake ing sajian sayur-sayuran lan daging, sup, dips, goreng, braises lan stews, utawa nambah cloves unpeeled kabèh menyang wajan panggang karo daging utawa sayuran.


Detail Produk

Tag produk

Varietas bawang putih sing paling umum ngemot 10 cengkeh (utawa segmen) kanthi kulit putih.Minangka aturan, sing cilik cengkeh sing kuwat rasa!Bawang putih bisa dipangan mentah utawa dimasak.Bawang putih mentah menehi rasa pedas sing kuwat, nalika masak menehi rasa sing luwih lembut.Bawang putih gampang diobong, mula kudu ati-ati nalika nggoreng utawa nggoreng.Bisa digunakake ing sajian sayur-sayuran lan daging, sup, dips, goreng, braises lan stews, utawa nambah cloves unpeeled kabèh menyang wajan panggang karo daging utawa sayuran.

Bawang putih bisa digunakake kanggo salad modulasi, nalika nindakake salad sawise dipotong lan dilebokake utawa digawe dadi bawang putih mashed kanggo gabung, lan yen wis rampung bakal nggawe salad, kanthi aroma manis bawang putih sing sugih, saliyane iki, wong ing daging masak bawang putih utawa bahan-bahan daging liyane, uga bisa nambah jumlah bawang putih sing tepat.

Bawang putih uga bisa pickled mangan ing kaping biasa, kadhaptar ing papak seger, wong bisa njupuk sawise wisuh papak seger peeling, manis lan ora nguntungke sauce, menyang modulasi dhewe kanggo marinate menyang papak manis lan ora nguntungke, bisa uga langsung marinate iku. dadi uyah papak salted, bisa mangan saindhenging taun, saliyane kanggo cara iki, papak uga bisa Goreng kanggo mangan, uga bisa godhok banyu kanggo ngombe, iku kanggo Nutrition manungsa, lan kesehatan awak, nyegah penyakit.

Bawang putih minangka antibiotik spektrum sing amba saka tanduran, bawang putih ngemot kira-kira 2% allicin, allicin duweni efek bakterisida sing kuat, bisa bereaksi karo cystine bakteri kanggo mbentuk udan kristal sawise mlebu ing awak manungsa, numpes klompok sulfhydryl ing belerang biologis. grup amino perlu kanggo bakteri, supaya metabolisme saka bakteri katon kelainan, mangkono ora bisa kanggo ngasilaken lan tuwuh.

Pasinaon wis dikonfirmasi manawa bawang putih mentah nduweni efek ningkatake toleransi glukosa ing wong normal, lan uga bisa ningkatake sekresi insulin lan nambah panggunaan glukosa ing sel jaringan, supaya bisa nyuda tingkat glukosa getih.

Mangan bawang putih mentah saben dina bisa nyuda reaksi alergi, utamane sing disebabake owah-owahan suhu.Cara paling apik kanggo nindakake iki yaiku miwiti mangan bawang putih mentah sawetara minggu sadurunge musim alergi.

Gaya Bawang putih seger, seger
Jinis Bawang Putih, Putih Normal & Putih Murni
Jinis produk Sayuran Liliaceous
Jinis Budidaya Organik
Ukuran (cm) 5
Bobot (kg) 0.05
Panggonan Asal Shandong, China
Nomer Model F01
Rincian Kemasan Kemasan ing 10kg / karton, 10kg / tas bolong, 20kg / tas bolong, utawa miturut panjaluk klien
sasmita Kabeh neng ndunyo
asale Shandong, China
Jangka rega FOB
Pelabuhan QINGDAO

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita