Jahe Shredded Beku

Jahe Shredded Beku

Efek kringet jahe musim salju iku apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori kulit bisa mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi prodcut jahe abon beku: Efek kringet jahe mangsa apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori lumahing kulit mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.

Jahe minangka salah sawijining bahan panganan alami sing anget, bisa ngilangi awak sing adhem uga hawa anyep, hawa anyep hawa anyep saka manungsa, utamane ing mangsa adhem, wong digunakake kanggo nggodhog banyu kanggo ngombe, bisa nambah awak nglawan anti-kadhemen, lan bisa nyegah hawa adhem, nanging sing ngalami kadhemen njupuk Jahe rasa ora nyaman, mengko bisa nglawan penyakit.

Mangsa bisa ningkatake sekresi jus pencernaan, jahe uga bisa nyuda sterilisasi inflamasi, lan bisa ngatasi limpa lan weteng, bisa ngatasi kadhemen limpa lan weteng, lan supaya weteng manungsa adhem nyebabake rasa lara weteng sanalika bisa, wong liya mual lan mutah sing disebabake dening invasi racun adhem lan gejala sing ora apik kayata palpitasi, lan kurang napsu, kanthi jahe mangsa ngombe banyu sing umob bisa nyebabake gejala.

Kunyit nalika jahe ene ngombe unsur pedhes minangka bahan obat alami, bisa mateni salmonella ing awak manungsa, lan bisa nahan kegiyatan macem-macem bakteri sensitif, bisa nyegah awak manungsa amarga infeksi bakteri lan pembengkakan, asring tumrap bakteri manungsa disentri lan enteritis bakteri lan pembengkakan rongga lisan duwe efek terapi sing apik banget, bisa nyebabake pembengkakan ing awak cepet luntur.

Gaya FROZEN
Jinis Jahe
Proses Pembekuan IQF
Jinis Budidaya Organik, Udhara Terbuka
Bagéan KABEH
Wangun Dipotong
Kemasan Akeh, Karton
Sertifikasi ISO HACCP BRC IFS
Bobot (kg) 10
Papan Asal Shandong, China
Materi 100% Jahe Segar
Rasane Rasa Khas
Werna Werna Alami
PH 3.5-4.2
Ambune Mambu Khas
Pangolahan Beku Cepet Individu
Pengepakan Karton 10kg
Standar Garde A
Panyimpenan Below -18 Gelar Centigrade
WAKTU SALAM 24 Wulan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita