Jahe

  • Frozen Ginger Paste

    Tempel Jahe Beku

    Efek kringet jahe musim salju iku apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori kulit bisa mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.

  • Frozen Shredded Ginger

    Jahe Shredded Beku

    Efek kringet jahe musim salju iku apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori kulit bisa mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.

  • Ginger Powder

    Bubuk Jahe

    Bubuk jahe digawe saka serpihan jahe. Amarga serpih jahe ngasilake efek sing gedhe banget kanggo kesehatan awak lan mental awak, mula ngombe bubuk jahe, mesthi uga bisa mbantu kesehatan kanthi dramatis. Dadi, bubuk jahe duwe desuperheating tangi, ningkatake napsu, resistensi oksidasi, nyegah tumor, anti-tuwa, kadhemen, nyegah penyakit gerak, ningkatake kualitas turu lan macem-macem aspek peran lan efek. Mula fungsi gastrointestinal ora enak, kurang napsu, gejala abot, turu sing kurang, bubuk jahe minangka jinis panganan & obat sing apik banget.

  • Organic Ginger

    Jahe Organik

    Gingerol ana papat nganti kaping lima luwih mbandhingake jahe organik karo jahe konvensional, lan sanajan katon lembut, rasane pedhes banget. Ditambah maneh, jahe organik kurang serat, mula rasane luwih lembut lan seger tinimbang jahe biasa.

     

  • Frozen ginger

    Jahe beku

    Efek kringet jahe musim salju iku apik banget, ngemot jahe sing bisa nyepetake sirkulasi getih ing awak manungsa, lan bisa nggawe pori-pori kulit bisa mbukak, bakal nambah kringet awak, wong sing demam dhuwur tanpa kringet, mangan jahe mangsa ing wektu bisa ningkatake ngetokake kringet, uga suhu awak manungsa bakal mudhun normal sawise bisa.

  • Fresh Ginger & Air-dried Ginger

    Jahe Segar & Jahe garing ing udhara

    Jahe minangka oyot sing duwe aroma pedhes pedhes lan rasa khas! jahe seger minangka rasa utama kanggo masakan Asia. Umume wong jahe mung dipangan kanthi jumlah sithik, mula bisa dianggep luwih penting kanggo rasane tinimbang regane nutrisi. Gunakake jahe kanggo rasa nalika tumis, salad, sup lan marinade. Tambah ing panganan ing pungkasan masak amarga jahe ilang rasane saya suwe saya mateng.