. China High quality seger Gobis Lettuce tani karo paling laris saka Viet Nam Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

Budidaya lettuce kol seger kualitas dhuwur karo paling laris saka Viet Nam

Budidaya lettuce kol seger kualitas dhuwur karo paling laris saka Viet Nam

Ringkesan
Rincian cepet
Gaya:
seger
Tipe:
Gobis
Tipe produk:
Sayuran Cruciferous
Jinis budidaya:
UMUM
Bobot (kg):
2
Panggonan Asal:
Ho Chi Minh, Vietnam
Jeneng merek:
Perusahaan Viet Delta
Nomer Model:
Lina/ kobis 04
macem-macem:
Sayuran seger
MOQ:
10 ton
Packing:
1.5-2kg/bag, 100bags/box
WAKTU PENGIRIMAN:
12-18 Dina
Loading Port:
Pelabuhan Ho Chi Minh, Vietnam
Pembayaran:
T / T 30-40% ing advance, 100% L / C
Sertifikat:
ISO
urip rak:
8-10 sasi
Bahan:
100% Sayuran Alami
Sertifikasi:
ISO
Kapabilitas Pasokan
Kapabilitas Pasokan
1000 Ton / Ton saben Sasi
Packaging & Pangiriman
Rincian Kemasan
Packing: Vakum/1-2kg/bag/karton (persyaratan pelanggan)
MOQ: 10 ton/cont 20′,40′ HR
Pelabuhan
Pelabuhan Ho Chi Minh
Tuladha Gambar:
paket-img
paket-img
Lead Time:
Jumlah (Ton) 1 - 10 11 - 25 > 25
Est.Wektu (dina) 12 20 Kanggo rembugan
Deskripsi Produk
Jinis kubis
Karakteristik
Gobis ijo
Gobis ijo minangka jinis kubis sing paling umum, nduweni lapisan tipis saka godhong sing digulung kanthi kenceng, sirah bunder, lan genggeman sing kuat.Lapisan godhong njaba ana warna saka ijo peteng nganti ijo peteng, dene lapisan njero putih lan ijo entheng.Lettuce nduweni rasa sing entheng lan adhem.
Gobis ungu
Gobis ungu bunder, hard, kanthi lapisan godhong, hard lan tightly digulung.Rasa kubis iki luwih alus lan luwih manis tinimbang kubis liyane, lan umume digunakake kanggo nambah warna ing salad, salad kubis lan goreng.Godhong kol wungu biasane luwih kaku tinimbang godhong kol ijo amarga wektu tanduran luwih suwe.
Gobis karo godhong kriting
Katon kaya kol ijo, nanging endhas godhonge kriting lan ijo peteng lan ilang.Godhongé lembut, rasa luwih alus lan luwih manis tinimbang kubis ijo.Kubis dianggep minangka salah sawijining varietas kubis sing paling apik, nanging jinis kubis iki mung musiman.
Brussels sprouts -
jinis kubis cilik
Sprout Brussels luwih cilik tinimbang jinis kubis liyane, kanthi lapisan godhong sing digulung kanthi rapet, gagang abot lan biasane ora ngluwihi diameter 5cm.Penampilan lan rasa saka kubis iki padha karo kubis ijo.
Gobis
Kubis minangka kubis umum, nduweni rasa sing adhem, sugih ing vitamin C lan akeh digunakake ing salad lan sayuran.Gobis iki nduweni godhong luwih gedhe tinimbang kubis utawa lettuce liyane.
Gobis ijo
Gobis karo godhong kriting
Gobis ungu
Brussels sprouts -
jinis kubis cilik
Gobis
Sawetara entuk manfaat
- Nambah daya tahan - Mbantu mundhut bobot - Detoksifikasi awak - Apik banget kanggo otak - Nduwe sifat anti-inflamasi
- Apik kanggo mripat

- dandan sirah
- Nyegah kanker
- Nduweni efek laxative
- Apik banget kanggo jabang bayi
- Apik kanggo jantung
Spesifikasi
Item
Nilai
Sertifikasi
HACCP, ISO
Jeneng merek
Perusahaan Viet Delta
Jinis
Gobis seger
MOQ
10 ton
wangun
bunder
Packing
1.5-2kg/bag, 100bag/box
TIME pangiriman
10-15 dina
Ketentuan rega
FOB CNF CIF
Loading Port
Pelabuhan Ho Chi Minh, Vietnam
pambayaran
T / T 30-40% Simpenan ing advance, 100% L / C
Packing & Pangiriman
Packing: 1-2kg/bag/karton (persyaratan pelanggan)

MOQ: 10 ton/cont 20′,40′ HR
Pangiriman: Ing 10-15 dina sawise nampa tagihan salinan loading.
Loading Port: Pelabuhan Ho Chi Minh, Viet Nam
Pembayaran: T / T 30-40% ing advance utawa 100% L / C ing ngarsane
Hubungi kita
Lina Hoang
Eksekutif Sale
Telpon: +84 896 625 614 (WhatsApp/Skype)
Email: fpsales12@vdeltagoods.com.vn
===================================================
Perusahaan VIET DELTA CORPORATION
20/5 Dinh Bo Linh Street, Binh Thanh District, HCMC, Vietnam
PRODUK RELATED

Kubis seger saka Viet Nam


  • Harga FOB:US $ 0,5 - 9,999 / Piece
  • Jumlah Pesanan Min:100 Piece / Piece
  • Kapabilitas sumber:10000 Piece / Piece saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita