. Merek Kita - Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Brand Kita

Merk Perusahaan

Wiwit Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd didegake ing taun 2020, mesthi wis ditulis tanggung jawab lan inovasi merek kasebut, NCG wis entuk tim pangembangan platform profesional sing unggul ing industri, liwat platform e-commerce ekspor lintas wates kanggo mbangun. profesional, ing model bisnis B2B, kanggo arah, karo Big Data minangka panuntun dhumateng, kanggo mboko sithik mbangun model salib-wewatesan industri e-commerce.

Perusahaan karo luwih saka 200000 Mu jahe lokal, 300000 Mu saka lokal ijo trikatuka Cina, mboko sithik mbangun jahe gedhe lan spring trikatuka minangka produk tetanèn fitur branded, karo produk tetanèn kualitas dhuwur kanggo mbukak pasar jaban rangkah, nyiyapake dening tetanèn kualitas dhuwur. produk minangka inti saka citra merek.

Ing dalan bangunan merek, kita tansah netepi teknologi minangka inti, pasar-oriented, kanggo sumber daya jaban rangkah minangka support, kanggo layanan kualitas minangka konsep, kanggo menang dateng lan dhukungan saka pelanggan ing ngarep lan luar negeri.

Nilai kita: wong-oriented, mbukak lan klebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, porsi kerjasama global karo sikap "Win-win".