Merek Kita

Merek Perusahaan

Wiwit Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd didegaké ing taun 2020, mesthi ditulis minangka tanggung jawab lan inovasi merek, NCG entuk tim pangembangan platform profesional utama industri, liwat platform e-commerce ekspor lintas batas kanggo mbangun profesional, ing model bisnis B2B, kanggo arah, kanthi Big Data minangka pandhuan, kanggo mbentuk industri e-commerce model lintas wates.

Perusahaan sing duwe luwih saka 200000 Mu jahe lokal, 300000 Mu bawang Cina lokal, mboko sithik nggawe jahe gedhe lan bawang bombay minangka produk pertanian fitur, kanthi produk pertanian berkualitas tinggi kanggo mbukak pasar jaban rangkah, digawe dening pertanian berkualitas tinggi produk minangka inti saka gambar merek.

Ing dalan nggawe merek, kita mesthi ngetrapake teknologi minangka inti, berorientasi pasar, kanggo sumber daya luar negeri minangka dhukungan, kanggo kualitas layanan minangka konsep, kanggo entuk kapercayan lan dhukungan saka para pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Nilai-nilai kita: berorientasi karo wong, mbukak lan kalebu, maju karo The Times, ijo lan aman, pionir lan inovatif, kerja sama global kanthi sikap "Win-win".