. Napa Pilih Kita - Nongchuanggang E-commerce Industrial Park (Weifang) Co. Ltd.

Apa Pilih Kita

Apa Pilih Kita

Nongchuanggang Cross Border E-commerce (Weifang) Co. Ltd. bakal ngupayakake mbangun pusat kluster perusahaan industri e-commerce lintas-wewatesan global, kerjasama lan pusat layanan ijol-ijolan, pusat produksi lan pangolahan, pusat perdagangan lan distribusi, lan nyadari integrasi sing mlumpat. saka pirang-pirang industri.Kita njupuk platform e-commerce lintas-wates minangka titik wiwitan kanggo ngedongkrak pangembangan tingkat dhuwur saka tetanèn, negara target ekspor kalebu Jepang lan Korea Selatan, Rusia, Asia Tenggara, Afrika Kidul, Timur Tengah, Eropah lan Amerika Serikat, Kanada, India.Fungsi platform kasebut kalebu manajemen pesenan, negosiasi pesenan, Data Besar pabean, logistik internasional, pergudangan ing jaban rangkah, lsp. Uga digawe khusus kanggo kabutuhan pedagang.

Kanthi nggabungake sumber daya domestik lan manca liwat pusat Big Data, iku mbangun platform e-commerce ekspor lintas-wates nyata gedhe-gedhe kanggo entuk docking akurat antarane pelanggan domestik lan jaban rangkah.Nggawe lan jero model anyar e-commerce lintas-wates.Liwat platform online macem-macem interaksi, ing ngarep lan luar negeri, kombinasi pedagang online domestik lan Alibaba, Jingdong, Taobao, T-mall, Pinduoduo, akèh online manca karo Amazon, Aliexpress, Alibaba International, ambane kerjasama, kuwi minangka platform eBay karo pangolahan perdagangan internasional sampurna, nyedhiyani Enterprises karo siji-mandeg Manajemen mall online, ing wektu sing padha kanggo mbukak akademi tetanèn, layanan free nyediakake Enterprises karo daya salib-wewatesan dibutuhake kanggo mbukak bisnis kabeh jinis profesional. kawruh lan katrampilan.