Napa Pilih Kita

Napa Pilih Kita

E-commerce Nongchuanggang Cross Border (Weifang) Co. Ltd bakal ngupayakake pusat kluster perusahaan e-commerce industri lintas batas global, pusat layanan kerjasama lan pertukaran, pusat produksi lan pamrosesan, pusat perdagangan lan distribusi, lan mujudake integrasi kabisat saka macem-macem industri. Kita njupuk platform e-commerce lintas batas minangka titik wiwitan kanggo ningkatake pangembangan pertanian tingkat tinggi, target negara-negara ekspor kalebu Jepang lan Korea Selatan, Rusia, Asia Tenggara, Afrika Selatan, Timur Tengah, Eropa lan Amerika Serikat, Kanada, India. Fungsi platform kasebut nyakup manajemen order, negosiasi pesanan, Data Besar bea cukai, logistik internasional, pergudangan luar negeri, lsp. Uga digawe khusus kanggo kebutuhan para pedagang.

Kanthi nggabungake sumber daya domestik lan manca liwat pusat Big Data, dibangun platform e-commerce ekspor lintas-wates skala nyata kanggo nggayuh docking akurat ing antarane pelanggan domestik lan luar negeri. Gawe lan jero model e-commerce lintas batas. Liwat platform online sawetara interaksi, ing omah lan ing luar negeri, kombinasi pedagang online domestik lan Alibaba, Jingdong, Taobao, T-mall, Pinduoduo, akeh wong asing online karo Amazon, Aliexpress, Alibaba International, ambane kerja sama, minangka platform eBay kanthi proses perdagangan internasional sing sampurna, nyedhiyakake perusahaan karo manajemen mal online siji-sijine, sekaligus kanggo mbukak akademi pertanian, layanan gratis kanggo nyedhiyakake perusahaan kanthi tenaga lintas wates sing dibutuhake kanggo nglakokake bisnis kabeh jinis profesional ilmu lan katrampilan.