Kentang

  • Potato

    Kentang

    Kentang bentuke lonjong, kanthi mripat, abang, kuning, kulit putih utawa ungu, daging putih utawa kuning, isi pati luwih akeh, rasa renyah utawa sutra. Kentang minangka salah sawijining panganan lan sayuran, jeneng ilmiah kentang, lan pari, gandum, jagung, sorgum lan dikenal minangka limang taneman utama ing donya. Ing Prancis, kentang kasebut dikenal minangka "apel ing lemah".

  • Mashed Potatoes

    Kentang tumbuk

    Kentang bentuke lonjong, kanthi mripat, abang, kuning, kulit putih utawa ungu, daging putih utawa kuning, isi pati luwih akeh, rasa renyah utawa sutra. Kentang minangka salah sawijining panganan lan sayuran, jeneng ilmiah kentang, lan pari, gandum, jagung, sorgum lan dikenal minangka limang taneman utama ing donya. Ing Prancis, kentang kasebut dikenal minangka "apel ing lemah".