Warta

  • Dinamis industri - model e-commerce gaya "Meksiko" "Laut Biru"

    Epidemi iki ndadekake dramatis ganti cara belanja wong Meksiko. Malah dheweke ora seneng blanja online, nanging nalika toko ditutup, wong Meksiko wiwit nyoba lan seneng blanja online lan pangiriman omah. Sadurunge kunci gedhe amarga COVID-19, e-commerce Meksiko duwe ...
    Waca liyane
  • Dinamis industri - E-commerce, Model pangembangan perdagangan anyar

    Tanggal 22 Januari, Menteri Kementerian Perdagangan ngandhani babagan pangembangan pasar ritel online ing taun 2020, ujar manawa ing taun kepungkur, pangembangan pasar ritel online nuduhake tren positif, lan ukuran pasar saya dhuwur banget tingkat Ing kabeh taun 2020, ...
    Waca liyane
  • Tren mbesuk - Rangkaian pasokan pembangunan e-commerce lintas batas

    Miturut situs web Administrasi Umum Bea Cukai, e-commerce lintas batas tuwuh kanthi cepet. Ing taun 2020, 2,45 milyar dhaptar impor lan ekspor wis disetujoni liwat platform manajemen e-commerce lintas batas kanthi pertumbuhan tahunan 63,3% dibandhingake karo taun ...
    Waca liyane
  • Warta Perusahaan - Simposium agenda Exchange vs Shengda

    Ing 16:00, 20/11/2020, Wu Quandong, Presiden Nongchuanggang Cross Border E-Commerce (Weifang) Co Ltd, VP Ma Yuyou, nuntun tim kasebut ngunjungi lan rawuh ing simposium kerja sama ing Asia Wétan Livestock Exchange Ltd Isi utama rapat iki yaiku nganalisa ngrembug China Nongchuanggang cro ...
    Waca liyane
  • Warta perusahaan - Tamu Korea Selatan negesake perjanjian bawang karo NCG

    Ing tanggal 21 Januari, salah sawijining klompok pedagang impor panganan Korea Selatan teka ing NCG kanggo docking bisnis ing situs lan ngrembug babagan kualitas produk, standar ekspor, pesenan lan pangiriman. Pedagang Korea Selatan ngliwati platform e-commerce lintas batas NCG dhewe kanggo nyinaoni kualitas ...
    Waca liyane