Wortel sing wis garing

Wortel sing wis garing

Deskripsi produk wortel sing dehidrasi: Wortel dehidrasi minangka produk garing sing nahan rasa wortel asli sabisa tanpa banyu. Efek dehidrasi yaiku nyuda kelembapan ing wortel, nambah konsentrasi zat larut, nyandhet aktivitas mikroba, lan ing wektu sing padha, kegiyatan enzim sing ana ing wortel dilarang, saengga produk kasebut bisa disimpen nganti cukup suwe periode wektu.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produk wortel sing dehidrasi: Wortel dehidrasi minangka produk garing sing nahan rasa wortel asli sabisa tanpa banyu. Efek dehidrasi yaiku nyuda kelembapan ing wortel, nambah konsentrasi zat larut, nyandhet aktivitas mikroba, lan ing wektu sing padha, kegiyatan enzim sing ana ing wortel dilarang, saengga produk kasebut bisa disimpen nganti cukup suwe periode wektu.

Butir wortel sing wis garing sing diproses saka wortel minangka salah sawijining bahan bantu utama macem-macem panganan cepat saji, sing akeh dikarepake pasar lan laris ing pasar domestik lan manca. Teknologi dewatering prasaja lan minangka cara sing apik kanggo nambah nilai pangolahan wortel

Butiran wortel sing dehidrasi ngemot akeh nutrisi sing migunani kanggo awak manungsa, kayata:

1, mupangatake ati lan nambah fungsi mata:

Wortel ngemot Akeh karoten, struktur molekul karoten padha karo 2 molekul vitamin A, sawise mlebu awak, ing ati lan mukosa usus cilik liwat tumindak enzim, 50% kasebut dadi vitamin A, duwe efek kanggo menehi ati lan nambah mripat, bisa ngobati buta ing wayah wengi;

2, usus amba diafragma:

Wortel ngemot serat tanduran, panyerepan banyu sing kuwat, ing volume usus gampang ditambahi, yaiku "bahan pengisi" usus, bisa ngiyatake peristalsis usus, mula entuk manfaat saka usus amba, pembuangan air besar lan pencegahan kanker;

3, nyegerake limpa lan ngilangi kekurangan gizi:

Vitamin A penting kanggo tuwuh lan perkembangan balung normal, lan nyumbang kanggo nyebar lan tuwuhing sel. Iki minangka faktor penting kanggo tuwuhing awak, lan duwe pinunjul penting kanggo tuwuh lan perkembangan bayi.

4. Nambah fungsi kekebalan awak:

Transformasi karoten dadi vitamin A mbantu ningkatake fungsi kekebalan awak lan uga duwe peran penting ing proses nyegah kanker sel epitel. Lignin ing wortel uga bisa nambah mekanisme kekebalan awak, kanthi ora langsung ngrusak sel kanker;

5. Ngurangi glukosa getih lan lipid:

Wortel isih ngemot zat hipoglikemik, minangka panganan enak kanggo wong diabetes, sawetara isine komposisi, kayata unsur kulit tipis, fenol standar gunung bisa nambah aliran getih arteri koroner, nyuda lemak getih, ningkatake sintesis adrenalin, isih duwe hipotensi , efek jantung sing kuat, iku panganan sing apik kanggo hipertensi, pasien penyakit jantung koroner.

Papan Asal China (Daratan)
Nomer Model Wortel Minced sing Dehidrasi
Jinis Budidaya Umume
Proses Pangatusan Masehi
Jinis pangolahan Dipanggang
Maks. Kelembapan (%) 9
Bagéan Kabeh
Jinis Wortel
Kemasan Akeh
Beting Urip 24 wulan

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    gegandhengan produk