. China Dehidrasi wortel Pabrik lan Pabrik |Nongchuanggang

Wortel dehidrasi

Wortel dehidrasi

Katrangan produk wortel dehidrasi: Wortel dehidrasi granulated yaiku produk garing sing njaga rasa asli wortel sabisane tanpa jumlah banyu tartamtu.Efek dehidrasi yaiku nyuda kelembapan ing wortel, nambah konsentrasi zat larut, nyandhet aktivitas mikroba, lan ing wektu sing padha, aktivitas enzim sing ana ing wortel dicegah, supaya produk bisa diawetake nganti suwe. periode wektu.


Detail Produk

Tag produk

Katrangan produk wortel dehidrasi: Wortel dehidrasi granulated yaiku produk garing sing njaga rasa asli wortel sabisane tanpa jumlah banyu tartamtu.Efek dehidrasi yaiku nyuda kelembapan ing wortel, nambah konsentrasi zat larut, nyandhet aktivitas mikroba, lan ing wektu sing padha, aktivitas enzim sing ana ing wortel dicegah, supaya produk bisa diawetake nganti suwe. periode wektu.

Biji-bijian wortel dehidrasi sing diproses saka wortel minangka salah sawijining bahan tambahan utama saka macem-macem panganan cepet, sing dikarepake pasar gedhe lan adol kanthi apik ing pasar domestik lan manca.Teknologi dewatering prasaja lan minangka cara sing apik kanggo nambah nilai pangolahan wortel

Butiran wortel dehidrasi ngemot akeh nutrisi sing migunani kanggo awak manungsa, kayata:

1, entuk manfaat kanggo ati lan nambah fungsi mata:

Wortel ngemot akeh karoten, struktur molekul karoten padha karo 2 molekul vitamin A, sawise mlebu ing awak, ing ati lan mukosa usus cilik liwat tumindak enzim, 50% dadi vitamin A, duwe efek. saka nourish ati lan nambah mripat, bisa nambani wuta wengi;

2, diafragma usus amba:

Wortel ngandhut serat tanduran, panyerepan banyu kuwat, ing volume usus gampang kanggo nggedhekake, punika "bahan pangisi" usus, bisa ngiyataken peristalsis usus, saéngga benefiting diaphragm usus sudhut, defecation lan Nyegah kanker;

3, invigorating limpa lan mbusak malnutrisi:

Vitamin A penting kanggo pertumbuhan normal lan pangembangan balung, lan nyumbang kanggo proliferasi lan pertumbuhan sel.Iki minangka faktor penting kanggo pertumbuhan awak, lan nduweni makna penting kanggo pertumbuhan lan perkembangan bayi.

4. Ningkatake fungsi kekebalan:

Transformasi karoten dadi vitamin A mbantu ningkatake fungsi kekebalan awak lan nduweni peran penting ing proses nyegah kanker sel epitelium.Lignin ing wortel uga bisa ningkatake mekanisme kekebalan awak, kanthi ora langsung numpes sel kanker;

5. Ngurangi glukosa lan lipid getih:

Wortel isih ngandhut zat hypoglycemic, iku panganan apik kanggo wong diabetes, sawetara saka komposisi ngemot, kayata unsur kulit tipis, phenol standar gunung bisa nambah aliran getih arteri koroner, ngurangi lemak getih, ningkataké sintesis adrenalin, isih duwe hypotensive. , efek jantung kuwat, iku panganan apik saka hipertensi, penyakit jantung koroner sabar.

Panggonan Asal China (Daratan)
Nomer Model Wortel Cincang Dehidrasi
Jinis Budidaya umum
Proses Pengeringan AD
Jinis Pangolahan panggang
Maks.Kelembapan (%) 9
Part wutuh
Jinis Wortel
Kemasan akeh
Urip beting 24 sasi

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita