Bubuk Jahe

Bubuk Jahe

Bubuk jahe digawe saka serpihan jahe. Amarga serpih jahe ngasilake efek sing gedhe banget kanggo kesehatan awak lan mental awak, mula ngombe bubuk jahe, mesthine uga bisa mbantu kesehatan kanthi dramatis. Dadi, bubuk jahe duwe desuperheating tangi, ningkatake napsu, resistensi oksidasi, nyegah tumor, anti-tuwa, kadhemen, nyegah penyakit gerak, ningkatake kualitas turu lan macem-macem aspek peran lan efek. Mula fungsi gastrointestinal ora enak, kurang napsu, gejala abot, turu sing kurang, bubuk jahe minangka jinis panganan & obat sing apik banget.


Detail Produk

Tag Produk

Deskripsi produk bubuk jahe: Bubuk jahe digawe saka serpihan jahe. Amarga serpih jahe ngasilake efek sing gedhe banget kanggo kesehatan awak lan mental awak, mula ngombe bubuk jahe, mesthi uga bisa mbantu kesehatan kanthi dramatis. Dadi, bubuk jahe duwe desuperheating tangi, ningkatake napsu, resistensi oksidasi, nyegah tumor, anti-tuwa, kadhemen, nyegah penyakit gerak, ningkatake kualitas turu lan macem-macem aspek peran lan efek. Mula fungsi gastrointestinal ora enak, kurang napsu, gejala abot, turu sing kurang, bubuk jahe minangka jinis panganan & obat sing apik banget.

Bubuk jahe ing mangsa panas duwe efek kasenengan, akeh nyuda suhu kringet, kasenengan awak; Bubuk jahe bisa ngilangi lemes, rasa ngantuk, anorexia, insomnia, distensi perut, nyeri weteng lan gejala liyane.

Senyawa gingerol lan diphenylheptane asring dikatutake ing bubuk jahe duwe efek anti-oksidasi lan kolesterol sing nyuda. Efek anti-tumor; Mangan bubuk jahe bisa nundha penuaan, para wong tuwa asring mangan bubuk jahe bisa ngilangi "bintik senil".

Bubuk jahe ngemot senyawa sing padha karo natrium salisilat, sing padha karo cet sing luwih tipis lan antikoagulan getih. Bubuk jahe duweni efek khusus kanggo nyuda lipid getih, nyuda tekanan getih, nyegah infark miokard lan nyebabake penuaan.

Lebokake sendok teh bubuk jahe ing banyu anget (udakara 40 derajat) lan rendhem ing banyu panas kanggo rendhem sikil pasien sing demam lan adhem. Bubuk jahe bisa nyuda tren pangembangan luwih lanjut lan nyegah demam lan adhem. Sanajan sampeyan ora demam utawa adhem, bubuk jahe uga bisa ngatasi hawa adhem kanthi nyedhot sikil ing banyu panas. Bubuk jahe bisa mbantu nyegah flu.

Jinis Ekstrak Herbal
Formulir Bubuk
Macem-macem Ekstrak Jahe
Bagéan ROOT
Jinis Ekstraksi Ekstrak pelarut
Kemasan DRUM
Papan Asal Cina
Sasmita Kelas Pharma
Jeneng Produk Ekstrak ROOT Jahe
Penampilan Bubuk Kuning Cahya
Spesifikasi 5% 10% Dening HPLC
Beting Urip 2 taun
Metode Tes HPLC UV
Conto Kasedhiyan
Part Digunakake ROOT
MOQ 1 Kg
Paket 25kg / drum
Ukuran Partikel 100% Pass 80 Mesh

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita