. Pabrik bubuk jahe China lan Pabrik |Nongchuanggang

bubuk jahe

bubuk jahe

Wêdakakêna jahe digawe saka serpihan jahe.Amarga serpihan jahe wis nggawe efek sing migunani kanggo kesehatan fisik lan mental awak, mula ngombe bubuk jahe, mesthi uga bisa mbantu kesehatan kanthi dramatis.Dadi, wêdakakêna jahe duwe desuperheating tangi, ningkataké napsu, resistance oksidasi, nyandhet tumor, anti-tuwa, kadhemen, nyegah motion sickness, nambah kualitas turu lan macem-macem aspèk peran lan efek.Mula kanggo fungsi gastrointestinal ora apik, kurang napsu, gejala abot, kurang turu, bubuk jahe minangka panganan & obat sing apik banget.


Detail Produk

Tag produk

Deskripsi produk bubuk jahe: Wêdakakêna jahe digawe saka serpihan jahe.Amarga serpihan jahe wis nggawe efek sing migunani kanggo kesehatan fisik lan mental awak, mula ngombe bubuk jahe, mesthi uga bisa mbantu kesehatan kanthi dramatis.Dadi, wêdakakêna jahe duwe desuperheating tangi, ningkataké napsu, resistance oksidasi, nyandhet tumor, anti-tuwa, kadhemen, nyegah motion sickness, nambah kualitas turu lan macem-macem aspèk peran lan efek.Mula kanggo fungsi gastrointestinal ora apik, kurang napsu, gejala abot, kurang turu, bubuk jahe minangka panganan & obat sing apik banget.

Wêdakakêna jahe ing mangsa panas duweni efek saka kasenengan, akeh nyuda suhu sweating, kasenengan awak;Wêdakakêna jahe bisa ngilangi rasa kesel, ngantuk, anorexia, insomnia, distensi abdomen, nyeri weteng lan gejala liyane.

Senyawa gingerol lan diphenylheptane sing asring ana ing bubuk jahe duwe efek anti-oksidasi lan nyuda kolesterol.efek anti-tumor;Mangan bubuk jahe bisa nundha tuwa, wong tuwa kerep mangan bubuk jahe bisa ngilangi "pikun".

Wêdakakêna jahe ngandhut senyawa sing padha karo natrium salisilat, sing padha karo cat tipis lan antikoagulan getih.Wêdakakêna jahe duweni efek khusus kanggo nyuda lipid getih, ngedhunake tekanan darah, nyegah infark miokard lan tundha tuwa.

Sijine sendok teh bubuk jahe ing banyu anget (kira-kira 40 derajat) lan rendhem ing banyu panas kanggo rendhem sikil pasien sing mriyang lan kadhemen.Wêdakakêna jahe bisa nyingkiri tren pangembangan penyakit kasebut lan nyegah demam lan kadhemen.Sanadyan sampeyan ora mriyang utawa kadhemen, bubuk jahe uga bisa ngilangi hawa adhem kanthi rendam sikil ing banyu panas.Wêdakakêna jahe bisa nyegah flu.

Jinis Ekstrak Herbal
Wangun bubuk
macem-macem Ekstrak jahe
Part ROOT
Tipe Ekstraksi Ekstraksi pelarut
Kemasan DRUM
Panggonan Asal Cina
sasmita Pharma Grade
Jeneng produk Ekstrak Jahe
Penampilan Bubuk Kuning Muda
Spesifikasi 5% 10% Miturut HPLC
Urip beting 2 taun
Metode Tes HPLC UV
Sampel kasedhiya
Part Digunakake ROOT
MOQ 1 Kg
Paket 25 kg/drum
Ukuran partikel 100% Lulus 80 Mesh

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita